Windows 8.1'den Windows 10 Geçme

meraklıgamer

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
56
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle forumda bu konuya benzer konular vardı ama güncel bir konu görmediğim için açma gereksinimi duydum.

W8.1 kullanıyorum internette okuduğuma göre Microsoft kullanıcıları W10'a doğru taşımaya zorlayacak gibi zaten W7 ve 8'e olan destek kesildi diye biliyorum.
Sizce Windows 10'a geçmelimiyim bazı sürücü hataları vs.. gibi hatalar olduğu için tereddütteydim şu an o hatalar giderilmiş midir?

Ekstra olarak bilgisayarımda 10-11 oyun, bir çok dosya ve program var Windows 10'a yükseltirken dosyalarda kayıp yaşar mıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben şahsen kullanıyorum hiç çökme ile karşılaşmadım tam tersi windows 8 de çökme yağmuru ile karşılaştım oyunların baki kalır bir değişiklik olmaz ama ne olur ne olamaz setuplar dursun
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı