Windows 8.1'den Windows 10 geçmek

elect

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam, HP X2 10-K000NT tablet PC kullanıyorum kurulu işletim sistemim bing ile Windows 8.1 Single Language 32 Bit orijinal işletim sistemi yüklü, artık Windows 10 yüklemek istiyorum fakat HP ile görüştüğümde Windows 10 sisteminize uygun olmadığını driver sorunu yaşayabileceğimi söylediler, buna rağmen isterseniz kurun sorun olursa Recovery üzerinden orijinal işletim sisteminize geri dönebilirsiniz dediler.
Şimdi bu konuda kararsız kaldım orijinal işletim sistemi ile birlikte Key ile beraber nasıl güvence altına alabilirim bunun kolay yolu var mıdır, Teşekkürler.
Sistemim 32 GB MMC HDD, 2 GB RAM, Intel atom CPU Z3736F 1.33 GHz 4 çekirdek, UEFI BIOS

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem geçmemeniz yönünde hatta kesin konuşayım geçmeyin.

4GB RAM'li bilgisayarımda %55 kullanıyor boşta. Ram yetse zaten depolama yetersiz. Bakmayın siz Önerilen sistem gereksinimi için yeterli görünsede. W10 kurulduktan sonra 50GB üstü yer tutuyor

Geçmeyin, Windows 8.1'de kalın derim.
  • 32 GB depolama alanı zaten Windows 10 için kısa vadede yetersiz kalacaktır. Kaldı ki, 32 GB zaten günümüz şartlarında hiçbir şeye yetmez, sadece ufak tefek internet işleri için yeter.
  • 32 bit kursanız bile Windows'unuz akıcı çalışmayacaktır, sizi hayattan bezdirebilir.

Arkadaşlar, tamam bende biliyorum cihaz gayet mütavazi fakat 8.1 de şöyle sorunlar yaşıyorum, örneğin 32 gb bir hafıza kartı takıyorum bunu dahili bir disk şeklinde göstermiyorum dolayısı ile buraya program kurmama izin vermiyor (windows 10'da izin veriyormuş) ayrıca Bluestacks tarzı Android emülatör kurmak istediğimde sanallaştırmayı (VT) izin vermiyor bu sorunları aşmak istiyorum
Geçmeyin, Windows 8.1'de kalın derim.
  • 32 GB depolama alanı zaten Windows 10 için kısa vadede yetersiz kalacaktır. Kaldı ki, 32 GB zaten günümüz şartlarında hiçbir şeye yetmez, sadece ufak tefek internet işleri için yeter.
  • 32 bit kursanız bile Windows'unuz akıcı çalışmayacaktır, sizi hayattan bezdirebilir.
Evet zaten Windows 10 kurarken de 32 bit single language kurmam gerekliymiş orginal key aktif olsun diye, aslında bu cihaz ile fazla bir beklentim yok dışarıdayken İnternete girmek, film seyretmek ve nadiren aracımda obd 2 bağlantısı yapım multiecuacan tarzı programlar ile arıza teşhisi, gaz ayarı filan yapmak, zaten diğer perfonmans gerektiren programları diğer laptopum ile yapıyorum.
Şimdilik orjinal sürüm ile devam edeceğim, teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı