Windows 8.1'den Windows 10'a geçerken hangi seçenekler seçilmeli?

turkues

Hectopat
Daha fazla  
Babamın Windows 8.1 laptopu var ve şimdi bu laptopu içindeki dosyaları, fotoğrafları kaybetmeden Windows 10'a yükselteceğim. Kurulum kısmındayım ve görseldeki aşamada dediğim gibi hiçbir kayıp yaşamamak için hangi seçeneği seçmeliyim?

1.yi seçeceğim gibi ama emin olamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    30,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel seçin

Ben size buradan devamı için yardımcı olurum.

Orada da yazıyor 1. seçenek Windows harici dosyalarınızıda Win10a geçirecek 2.de ise temiz kurulum yapabiliyorsunuz

Bu yükseltme yolu desteklenmiyor. Lütfen Kurulum'u kapatın ve medyanın kök dizininden yeniden başlatın veya geri dönün ve başka bir yükleme seçimi yapın. Böyle bir hata aldım.

Fotoğraf atabilir misiniz?

Bu yükseltmeyi windows içerisinden yaptınız doğru mu? Ben de aynı şekilde 8.1 den 10 a hiçbir dosya kaybı yaşamadan geçiş yapmıştım.

Özel seçin.

Ben size buradan devamı için yardımcı olurum.

Pardon ben 1.yi seçtiğimde böyle oluyor. İnternette 2.seçeneğin format olduğu yazıyor emin misiniz özel seçmem gerektiğine?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…