Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ağustos 2021 #11 Ajan_47 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denemeye gidiyorum.
Ajan_47 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denemeye gidiyorum.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Ağustos 2021 #12 Silinen üye dedi: Teşekkürler denemeye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün verilerinizi sileceksiniz unutmayın.
Silinen üye dedi: Teşekkürler denemeye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün verilerinizi sileceksiniz unutmayın.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ağustos 2021 #13 e.n.e.s dedi: Hocam bütün verilerinizi sileceksiniz unutmayın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum dışarı çıktım eve geldim şu an deneyeceğim olursa çok mutlu olurum. Ajan_47 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis böyle bir ekran geliyor space basıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor bütün adımları uyguladım. Dosya Ekleri IMG_20210820_202533.jpg 74,6 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
e.n.e.s dedi: Hocam bütün verilerinizi sileceksiniz unutmayın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum dışarı çıktım eve geldim şu an deneyeceğim olursa çok mutlu olurum. Ajan_47 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis böyle bir ekran geliyor space basıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor bütün adımları uyguladım.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Ağustos 2021 #14 C'yi biçimlendirerek temiz kurulum yap.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ağustos 2021 #15 start_system dedi: C'yi biçimlendirerek temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha açar mısın konuyu nasıl yapabilirim USB ile boot yapınca böyle bir ekran geliyor zaten sıkıntı burada.
start_system dedi: C'yi biçimlendirerek temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha açar mısın konuyu nasıl yapabilirim USB ile boot yapınca böyle bir ekran geliyor zaten sıkıntı burada.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Ağustos 2021 #16 USB'yi yanlış hazırlamış olabilirsin. BIOS UEFI ise ISO'yu Rufus ile GPT olarak yaz. UEFI değilse MBR olarak yaz.
USB'yi yanlış hazırlamış olabilirsin. BIOS UEFI ise ISO'yu Rufus ile GPT olarak yaz. UEFI değilse MBR olarak yaz.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ağustos 2021 #17 start_system dedi: USB'yi yanlış hazırlamış olabilirsin. BIOS UEFI ise ISO'yu Rufus ile GPT olarak yaz. UEFI değilse MBR olarak yaz. Genişletmek için tıkla... 9 yıllık bilgisayar o zaman herhalde MBR olarak yazacağım değil mi?
start_system dedi: USB'yi yanlış hazırlamış olabilirsin. BIOS UEFI ise ISO'yu Rufus ile GPT olarak yaz. UEFI değilse MBR olarak yaz. Genişletmek için tıkla... 9 yıllık bilgisayar o zaman herhalde MBR olarak yazacağım değil mi?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Ağustos 2021 #18 Evet
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 20 Ağustos 2021 #19 start_system dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum sağ ol. start_system dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Reis Windows 10 kurdum teşekkür ederim o MBR şeyini demeseydin yapamazdım şimdi Windows 8.1 var onu nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
start_system dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum sağ ol. start_system dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Reis Windows 10 kurdum teşekkür ederim o MBR şeyini demeseydin yapamazdım şimdi Windows 8.1 var onu nasıl silebilirim?
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Ağustos 2021 #20 Silinen üye dedi: Tamamdır deniyorum sağ ol. Reis Windows 10 kurdum teşekkür ederim o MBR şeyini demeseydin yapamazdım şimdi Windows 8.1 var onu nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 1143741 Genişletmek için tıkla... Onu kurulum esnasında C'yi biçinlendirerek silmen gerekiyordu. İstersen format esnasında C ve E yi biçimlendirip sadece C ye Windows kurabilirsin veya böyle kalsa da olur.
Silinen üye dedi: Tamamdır deniyorum sağ ol. Reis Windows 10 kurdum teşekkür ederim o MBR şeyini demeseydin yapamazdım şimdi Windows 8.1 var onu nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 1143741 Genişletmek için tıkla... Onu kurulum esnasında C'yi biçinlendirerek silmen gerekiyordu. İstersen format esnasında C ve E yi biçimlendirip sadece C ye Windows kurabilirsin veya böyle kalsa da olur.