Windows 8.1'den Windows 10'a Geçişte Sıkıntı Çıkar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oswer

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bundan 2 gün önce laptop açtığımda sağ alt kısımda resim vereceğim işte o resimde çıkan uygulamada Windows 8.1 Windows 10 ücretsiz güncelle diyordu ben de tıkladım tamam dedi 29 Temmuz'da bir uyarı gelecek ve 3 GB indirme yaparak Windows 10 geçersiniz dedi. Şimdi burada herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Laptop bir şey olur mu? Para isterler mi ve bu arada benimki orijinal, lisans kodum var yani. Teknosa'dan aldım yani. Windows 10 geçtiğimde demo falan olmasın ya da 30 günlük olmasın yoksa geçmeyim yani. Taklaya gelir miyim kısaca? Şimdiden teşekkürler.

Sıkıntı çıkmaz, ücretsiz ve lisanslı olacak.

Lisanlı derken benim Windows 8.1'deki lisansımı kullanacak değil mi ?
Başka hangi lisansı kullanmasını bekliyorsunuz? Sorun yok diyor. Önceki konuları da okuyun hala anlamadı iseniz.

Başka hangi lisansı kullanmasını bekliyorsunuz? Sorun yok diyor. Önceki konuları da okuyun hala anlamadı iseniz.
Güzel insan ben nereden bileyim bu bilgisayara bir şey olursa bana bir daha 40 yıl boyunca bir şey almazlar emin olmak için soruyorum. !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…