Windows 8.1'den Windows 10'a Geçişte Sıkıntı Çıkar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satın alma gibi bir durum söz konusu değil. Windows 7 ve Windows 8.1 lisanslı kullanıcıları 1 yıl boyunca ücretsiz geçebilecek Windows 10. Bu 1 yıldan sonra geçmek ister ise lisans satın alması gerekiyor. @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin orijinal ise satın almanıza gerek yok. Ben yanlış anladım. Bildiğim kadarıyla korsan kullananlar için ilk yıl ücretsiz.
Benimki orijinal ama korsanlara niye bu hakkı vermişler ya biz paramız ile orijinal satın alıyoruz haksızlık bence.

Ne demek bu anlamadım 1 sene sonra satın mı almam gerekir orijinal Windows 8.1

Sadece 1 yıl. Sonrası yine paralı korsanlar için. Bu korsan kullananları orijinale teşvik etmek için yapılan bir çalışma.
Yani biz orijinal kullanıcılara bedava yani iyi gerisini boş ver hepsi korsancı zaten bilgilendirmen için çok teşekkür ederim sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl içinde rezerve edenlere ömür boyu ücretsiz, ücret alınmayacak. 29 Temmuz 2016'dan sonra geçmek isterse kullanıcı o zaman para öder.

Bu konular 2/3 aydır cevaplanıyor ve hala daha ücretsiz olup olmadığını bilen yok. Hadi diyelim görmedi ama burada bile yazıyoruz bir şey alınmayacak, sorun yok geçebilirsiniz diyoruz. Üstüne ücret alınacak mı, ne zaman geçilecek, ne zamana kadar ücretsiz gibi sorular soruyorsunuz bu ne biçim kafa yapısı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…