Windows 8.1'den Windows 10'a Geçme

s3yit

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
@Recep Baltaş 'ın dediğini yapıp Windows 10'a geçiyorum. Peki kurulum esnasında bilgisayarı kapatmam gerekirse açtığımda ne olur? Bir de, etkinleştirme anahtarım olmadan geçebilir miyim? Şu anki Windows'um etkinleştirilmiş değil.

Eğer suanki windows 8 lisanslı ise yükseltme aracı ile geçebilirsiniz.
Değil ama, kurulum anahtarı kullansam olurmu? Daha sonra kesinlikle key satın alacağım. Yani internette ki anahtarlardan bahsediyorum.

Herhangi bir anahtarın olmadan kurabilirsin, deneme sürümü veriyor. Süre sonunda aktifleştirip kullanabilirsin, bir fark yok. İnternetten ücretsiz anahtar diyenleri denemeyin, blacklist varsa oraya düşersiniz.
Ek olarak temiz kurulum önerilir.

USB Belleğim kayboldu, ne hikmetse

O zaman şunu yapabilirsiniz, önce yükseltme aracı ile yükseltip ardından Windows'un içinde yerleşik sıfırlama aracını kullanarak sıfırlayın. Seçeneklerde de sürücüler ve dosyalar dahil her şey temizlensin butonunu seçerseniz normal format atıyor USB'siz ancak aygıt yöneticisindeki sürücüler ellenmiyor sadece, her şey siliniyor.

Benim size tavsiyem o sistemle geçmemeniz. Oyun oynuyorsanız, 4 GB RAM ve HDD ile Windows 10 size eziyet gibi gelecektir. En az 8 GB RAM ve SSD'ye sahip olmalısınız daha rahat bir Windows 10 için. 4 GB RAM ile oyunlarda sürekli donmalar yaşayacaksınız.

Ah be... ".iso" İndirdim çoktan. Şimdi arada kaldım hangisini seçsem?
Şimdi @Recep Baltaş abimiz de indir kur deyince hemen işe koyuldum.
Ne yapsam ki?

Ah be... ".iso" İndirdim çoktan. Şimdi arada kaldım hangisini seçsem?
Öncelikle SSD'ye sahip olmadığınız için disk kullanımı 100%'ü görecektir. 4 GB RAM, zaten 2 GB Windows 10 kullanacak, 2 GB RAM ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende aynı durumdayım. Bu yüzden Windows 8.1, SSD'siz ve RAM'i az olan sistemlerin Windows 10'u diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…