lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.396 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #11 Kerem00 dedi: Media Creation Tool ile USB kullanmadan direkt yükseltmeyi denemediyseniz bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... USB veya CD olmadan Media cretion tool ile yapamıyoruz diye biliyorum. Kerem00 dedi: İşlemciniz 64-bit mimarili olduğu için 64-bit işletim sistemi kurmanız gerek. Bana soraranız temiz kurulum Windows 10 64-bit kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapacağım fakat hata verdiğinden dolayı yapamamaktayım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2019
Kerem00 dedi: Media Creation Tool ile USB kullanmadan direkt yükseltmeyi denemediyseniz bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... USB veya CD olmadan Media cretion tool ile yapamıyoruz diye biliyorum. Kerem00 dedi: İşlemciniz 64-bit mimarili olduğu için 64-bit işletim sistemi kurmanız gerek. Bana soraranız temiz kurulum Windows 10 64-bit kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapacağım fakat hata verdiğinden dolayı yapamamaktayım.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Ağustos 2019 #12 lykiamami dedi: USB veya CD olmadan Media cretion tool ile yapamıyoruz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Windows 7'den Windows 10'a direkt olarak USB'siz yükseltmiştim ben ama siz öyle diyorsanız... [emoji23]
lykiamami dedi: USB veya CD olmadan Media cretion tool ile yapamıyoruz diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Windows 7'den Windows 10'a direkt olarak USB'siz yükseltmiştim ben ama siz öyle diyorsanız... [emoji23]
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.396 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #13 Kerem00 dedi: Windows 7'den Windows 10'a direkt olarak USB'siz yükseltmiştim ben ama siz öyle diyorsanız... [emoji23] Genişletmek için tıkla... Şuan deniyorum bakalım olacak mı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2019
Kerem00 dedi: Windows 7'den Windows 10'a direkt olarak USB'siz yükseltmiştim ben ama siz öyle diyorsanız... [emoji23] Genişletmek için tıkla... Şuan deniyorum bakalım olacak mı.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Ağustos 2019 #14 lykiamami dedi: Zaten öyle yapıcam fakat hata verdiğinden dolayı yapamamaktayım Genişletmek için tıkla... Hatayı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Edit: Windows 10 ISO dosyasını USB'ye Rufus kullanarak yazdırmayı denediniz mi?
lykiamami dedi: Zaten öyle yapıcam fakat hata verdiğinden dolayı yapamamaktayım Genişletmek için tıkla... Hatayı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Edit: Windows 10 ISO dosyasını USB'ye Rufus kullanarak yazdırmayı denediniz mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Ağustos 2019 #15 lykiamami dedi: Şuan deniyorum bakalım olucak mı Genişletmek için tıkla... Olursa da 32-bit işletim sistemini 32-bit olarak yükseltecektir büyük ihtimal. Bu da maksimum 3GB RAM adresleyebileceği anlamına gelir.
lykiamami dedi: Şuan deniyorum bakalım olucak mı Genişletmek için tıkla... Olursa da 32-bit işletim sistemini 32-bit olarak yükseltecektir büyük ihtimal. Bu da maksimum 3GB RAM adresleyebileceği anlamına gelir.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.396 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #16 Kerem00 dedi: Hatayı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Edit: Windows 10 ISO dosyasını USB'ye Rufus kullanarak yazdırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ilk defa duydum fakat olmazsa deneyeceğim. Kerem00 dedi: Olursa da 32-bit işletim sistemini 32-bit olarak yükseltecektir büyük ihtimal. Bu da maksimum 3GB RAM adresleyebileceği anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? USB'siz yaptığım da maksimum 3 gb ram mı kullanabileceğim?
Kerem00 dedi: Hatayı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Edit: Windows 10 ISO dosyasını USB'ye Rufus kullanarak yazdırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ilk defa duydum fakat olmazsa deneyeceğim. Kerem00 dedi: Olursa da 32-bit işletim sistemini 32-bit olarak yükseltecektir büyük ihtimal. Bu da maksimum 3GB RAM adresleyebileceği anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? USB'siz yaptığım da maksimum 3 gb ram mı kullanabileceğim?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Ağustos 2019 #17 lykiamami dedi: Nasıl yani? USB'siz yaptığım da maksimum 3 gb ram mı kullanabileceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır 32-bit işletim sistemi 3GB RAM kullanabilir diyorum yani eğer şuan 32-bit işletim sistemi kullanıyorsanız zaten 4GB RAM'in 3GB'lık kısmını kullanabiliyorsunuz.
lykiamami dedi: Nasıl yani? USB'siz yaptığım da maksimum 3 gb ram mı kullanabileceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır 32-bit işletim sistemi 3GB RAM kullanabilir diyorum yani eğer şuan 32-bit işletim sistemi kullanıyorsanız zaten 4GB RAM'in 3GB'lık kısmını kullanabiliyorsunuz.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 13 Ağustos 2019 #18 lykiamami dedi: Sistem bilgilerim windows 8.1 4 gb ram 32 bit işletim sistemi intel i3-2350m cpu 2.30 ghz USB windows 7 veya 8'e geçerken yaptığım gibi yaptım Genişletmek için tıkla... Sakın geçme 8.1 ile arasında ciddi bir performans farkı var
lykiamami dedi: Sistem bilgilerim windows 8.1 4 gb ram 32 bit işletim sistemi intel i3-2350m cpu 2.30 ghz USB windows 7 veya 8'e geçerken yaptığım gibi yaptım Genişletmek için tıkla... Sakın geçme 8.1 ile arasında ciddi bir performans farkı var
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.396 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #19 Furkanduman35 dedi: Sakın geçme 8.1 ile arasında ciddi bir performans farkı var Genişletmek için tıkla... Beğenmezsem geri dönerim 8.1'e yazdığın için teşekkürler Kerem00 dedi: Hatayı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Edit: Windows 10 ISO dosyasını USB'ye Rufus kullanarak yazdırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuan denediğim de hata vermiyor fakat Güncellemeler denetleniyor:%46 da kalmış durumda. Son düzenleme: 13 Ağustos 2019
Furkanduman35 dedi: Sakın geçme 8.1 ile arasında ciddi bir performans farkı var Genişletmek için tıkla... Beğenmezsem geri dönerim 8.1'e yazdığın için teşekkürler Kerem00 dedi: Hatayı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Edit: Windows 10 ISO dosyasını USB'ye Rufus kullanarak yazdırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuan denediğim de hata vermiyor fakat Güncellemeler denetleniyor:%46 da kalmış durumda.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 13 Ağustos 2019 #20 lykiamami dedi: Şuan denediğim de hata vermiyor fakat Güncellemeler denetleniyor:%46 da kalmış durumda. Genişletmek için tıkla... Devam eder o.
lykiamami dedi: Şuan denediğim de hata vermiyor fakat Güncellemeler denetleniyor:%46 da kalmış durumda. Genişletmek için tıkla... Devam eder o.