Xion Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar yakın zamanda yeni bilgisayar aldım. Ve W8.1 yüklü geldi. Ben tekrar programları, oyunları vs. yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Bunun için direk win8.1'den win10'a yükseltsem sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar yakın zamanda yeni bilgisayar aldım. Ve W8.1 yüklü geldi. Ben tekrar programları, oyunları vs. yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Bunun için direk win8.1'den win10'a yükseltsem sıkıntı olur mu?
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #2 Sıkıntı olmuyor. Windows 8.1 ile geçiş çok uyumlu. Sadece bazı windows ayarlarını ve başlat menüsünü tekrar düzenlemeniz gerekecek.
Sıkıntı olmuyor. Windows 8.1 ile geçiş çok uyumlu. Sadece bazı windows ayarlarını ve başlat menüsünü tekrar düzenlemeniz gerekecek.
Grimfrost Megapat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul 5 Ağustos 2015 #3 Herhangi bir sorun olmaz. Ücretsiz yükseltmenizi yaptıktan sonra Windows 10 kullanabilirsiniz.