D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 26 Eylül 2020 #1 8.1 Single language lisans var. Yükseltme aracı ile yükseltirken lisansı korumak için Windows 10 Home Single languege mi seçmem gerekiyor?
8.1 Single language lisans var. Yükseltme aracı ile yükseltirken lisansı korumak için Windows 10 Home Single languege mi seçmem gerekiyor?
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #3 DeGaston dedi: 8.1 Single language lisans var. Yükseltme aracı ile yükseltirken lisansı korumak için Windows 10 Home Single languege mi seçmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacaksınız ? USB'siz ve dosya kaybı olmadan bir geçiş mümkün mü ?
DeGaston dedi: 8.1 Single language lisans var. Yükseltme aracı ile yükseltirken lisansı korumak için Windows 10 Home Single languege mi seçmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacaksınız ? USB'siz ve dosya kaybı olmadan bir geçiş mümkün mü ?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 26 Eylül 2020 #4 DI4BLO dedi: Nasıl yapacaksınız? USB'siz ve dosya kaybı olmadan bir geçiş mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Yükseltmelerde evet dosya kaybı olmadan geçiş yapılıyordu eskiden seçeneği de vardı ama şu an nasıl bilmiyorum.
DI4BLO dedi: Nasıl yapacaksınız? USB'siz ve dosya kaybı olmadan bir geçiş mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Yükseltmelerde evet dosya kaybı olmadan geçiş yapılıyordu eskiden seçeneği de vardı ama şu an nasıl bilmiyorum.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 26 Eylül 2020 #5 Bir sorum daha var. Harddisk bozuk olduğu için yerine SSD alacağım. i5 4210U Geforce 820M 4 GB DDR3 kaldırır mı Windows 10?
Bir sorum daha var. Harddisk bozuk olduğu için yerine SSD alacağım. i5 4210U Geforce 820M 4 GB DDR3 kaldırır mı Windows 10?
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #6 Xtron dedi: Yükseltmelerde evet dosya kaybı olmadan geçiş yapılıyordu eskiden seçeneği de vardı ama şu an nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki usb olmadan yapılabiliyor değil mi ?
Xtron dedi: Yükseltmelerde evet dosya kaybı olmadan geçiş yapılıyordu eskiden seçeneği de vardı ama şu an nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki usb olmadan yapılabiliyor değil mi ?
SCROUB Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 279 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #7 DeGaston dedi: Bir sorum daha var. Harddisk bozuk olduğu için yerine SSD alacağım. i5 4210U. GeForce 820M. 4 GB DDR3 kaldırır mı Windows 10? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda yavaşlamalar meydana gelebilir bir 4 GB daha RAM alırsanız çok iyi olur tabii bütçenizin el verdiği kadar. DI4BLO dedi: Peki USB olmadan yapılabiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor.
DeGaston dedi: Bir sorum daha var. Harddisk bozuk olduğu için yerine SSD alacağım. i5 4210U. GeForce 820M. 4 GB DDR3 kaldırır mı Windows 10? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda yavaşlamalar meydana gelebilir bir 4 GB daha RAM alırsanız çok iyi olur tabii bütçenizin el verdiği kadar. DI4BLO dedi: Peki USB olmadan yapılabiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 26 Eylül 2020 #8 Seri numarası varsa, ISO indir temiz kurulum yap onunla kur.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #9 drjacob dedi: Seri numarası varsa, ISO indir temiz kurulum yap onunla kur. Genişletmek için tıkla... Seri numarası yok ise peki ?
drjacob dedi: Seri numarası varsa, ISO indir temiz kurulum yap onunla kur. Genişletmek için tıkla... Seri numarası yok ise peki ?
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 26 Eylül 2020 #10 SCROUB dedi: Günlük kullanımda yavaşlamalar meydana gelebilir bir 4 GB daha RAM alırsanız çok iyi olur tabii bütçenizin el verdiği kadar. Genişletmek için tıkla... Chrome, zoom kullanırken kasma olur mu? Oyun için kullanmıyorum.
SCROUB dedi: Günlük kullanımda yavaşlamalar meydana gelebilir bir 4 GB daha RAM alırsanız çok iyi olur tabii bütçenizin el verdiği kadar. Genişletmek için tıkla... Chrome, zoom kullanırken kasma olur mu? Oyun için kullanmıyorum.