Berkay ARAS Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 Merhaba sayın Technopat yetkilileri. Bilgisayarım Casper. BIOS'um yeni nesil. 8.1'den 7'ye geçeceğim. Casper yetkililerinin dediğine göre: BOOT'a gir Windows 7 or... bilmem ne gibi bir şeyi seçin, sataya girip AHCI modu IDE yapıp kaydedin çıkın. Hepsini yaptım. Ama bilgisayar tam başlarken "press key reboot device" gibi bir hata alıyorum . Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2015
Merhaba sayın Technopat yetkilileri. Bilgisayarım Casper. BIOS'um yeni nesil. 8.1'den 7'ye geçeceğim. Casper yetkililerinin dediğine göre: BOOT'a gir Windows 7 or... bilmem ne gibi bir şeyi seçin, sataya girip AHCI modu IDE yapıp kaydedin çıkın. Hepsini yaptım. Ama bilgisayar tam başlarken "press key reboot device" gibi bir hata alıyorum .
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Şubat 2015 #2 Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Siz de kurmayın. Temel desteği sona eren 6 yıllık bir işletim sistemi.
Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Siz de kurmayın. Temel desteği sona eren 6 yıllık bir işletim sistemi.