B Batuhanreiz Ziyaretçi 25 Kasım 2013 #1 Benım pc wındows 8 idi, 8.1 yaptm. Nasıl 8'e gerı gecıcem? Bıde masaustundekı dosyaları saga fln tasınmıyor. Tek solda kalıyor. Neden? Nasıl yapıcam?
Benım pc wındows 8 idi, 8.1 yaptm. Nasıl 8'e gerı gecıcem? Bıde masaustundekı dosyaları saga fln tasınmıyor. Tek solda kalıyor. Neden? Nasıl yapıcam?
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2013 #2 Neden Windows 8'e döneceksin ?
B Batuhanreiz Ziyaretçi 25 Kasım 2013 #3 Boşver kardeşim nasıl döneceğimi. Bir de bu masaüstündeki dosyalar hep kalıyor. Sağa sola götüremiyorum. Nasıl yapacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2013
Boşver kardeşim nasıl döneceğimi. Bir de bu masaüstündeki dosyalar hep kalıyor. Sağa sola götüremiyorum. Nasıl yapacağım ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 25 Kasım 2013 #4 Masaüstüne sağ tıkla ve Görünüm > Simgeleri Otomatik Düzenle seçeneğindeki işareti kaldır. Windows 8.1'de yaşadığın sorun varsa yaz, çözeriz.
Masaüstüne sağ tıkla ve Görünüm > Simgeleri Otomatik Düzenle seçeneğindeki işareti kaldır. Windows 8.1'de yaşadığın sorun varsa yaz, çözeriz.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2013 #5 Windows 8.1 bir güncelleme olduğu için mevcut güncellemeyi kaldırdığınızda Windows 8'e dönebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ya da sistem geri yükleme yaparak dönebilirsiniz.
Windows 8.1 bir güncelleme olduğu için mevcut güncellemeyi kaldırdığınızda Windows 8'e dönebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ya da sistem geri yükleme yaparak dönebilirsiniz.