ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Desteğini kestiğin okumuştum. Yine de indirebilir miyim?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Windows 7' ye bile kuruluyor.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Efetrkr dedi: Windows 7'ye bile kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Güncellememi almıyor sadece.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 ulman dedi: Güncellememi almıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Evet.
Mert _ Ali Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Şu anda Chrome üzerinden size yazıyorum. Ben Windows 8.1 üzerinden Chrome kullanıyorum ve şu anlık herhangi bir sorun yok.
Şu anda Chrome üzerinden size yazıyorum. Ben Windows 8.1 üzerinden Chrome kullanıyorum ve şu anlık herhangi bir sorun yok.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 Mert _ Ali dedi: Şu anda Chrome üzerinden size yazıyorum. Ben Windows 8.1 üzerinden Chrome kullanıyorum ve şu anlık herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Efetrkr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Mert _ Ali dedi: Şu anda Chrome üzerinden size yazıyorum. Ben Windows 8.1 üzerinden Chrome kullanıyorum ve şu anlık herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 yazıyor profilinizde ama.
Mert _ Ali dedi: Şu anda Chrome üzerinden size yazıyorum. Ben Windows 8.1 üzerinden Chrome kullanıyorum ve şu anlık herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Efetrkr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Mert _ Ali dedi: Şu anda Chrome üzerinden size yazıyorum. Ben Windows 8.1 üzerinden Chrome kullanıyorum ve şu anlık herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 yazıyor profilinizde ama.
Mert _ Ali Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 ulman dedi: Tamamdır sağ olun. Teşekkürler. Hocam Windows 10 yazıyor profilinizde ama. Genişletmek için tıkla... Onu şimdi ben de fark ettim ama Windows 8.1 bilgisayardan yazıyorum isterseniz ekran görüntüsü atabilirim.
ulman dedi: Tamamdır sağ olun. Teşekkürler. Hocam Windows 10 yazıyor profilinizde ama. Genişletmek için tıkla... Onu şimdi ben de fark ettim ama Windows 8.1 bilgisayardan yazıyorum isterseniz ekran görüntüsü atabilirim.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 Mert _ Ali dedi: Onu şimdi ben de fark ettim ama Windows 8.1 bilgisayardan yazıyorum isterseniz ekran görüntüsü atabilirim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam teşekkürler.
Mert _ Ali dedi: Onu şimdi ben de fark ettim ama Windows 8.1 bilgisayardan yazıyorum isterseniz ekran görüntüsü atabilirim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam teşekkürler.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 Güvenlik açıklarıyla daha çok karşı karşıya kalınır. 2016 Ltsb varken 8.1 çöp.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 Peki güvenlik sıkınıtısı çıkar mı güncelleme almamasından dolayı.