hll.exe Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Ancak Microsoft Store'da Disney+ bulunmamakta. İndirebileceğim başka bir platform var mı? Şimdiden teşekkürler.
Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Ancak Microsoft Store'da Disney+ bulunmamakta. İndirebileceğim başka bir platform var mı? Şimdiden teşekkürler.
Masso Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 Web versiyonu daha iyi. Uygulamada zaten cevrimdisi izleme ve indirme yok. Windows 10 ve 11'lerde var uygulama diye biliyorum.
Web versiyonu daha iyi. Uygulamada zaten cevrimdisi izleme ve indirme yok. Windows 10 ve 11'lerde var uygulama diye biliyorum.
hll.exe Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Masso dedi: Web versiyonu daha iyi. Uygulamada zaten cevrimdisi izleme ve indirme yok. Windows 10 ve 11'lerde var uygulama diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamada çevrimdışı özelliği yok mu??
Masso dedi: Web versiyonu daha iyi. Uygulamada zaten cevrimdisi izleme ve indirme yok. Windows 10 ve 11'lerde var uygulama diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamada çevrimdışı özelliği yok mu??
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 7 Temmuz 2022 #4 hll.exe dedi: Uygulamada çevrimdışı özelliği yok mu? Genişletmek için tıkla... İndirip izleyebilirsin. Var.
hll.exe dedi: Uygulamada çevrimdışı özelliği yok mu? Genişletmek için tıkla... İndirip izleyebilirsin. Var.