L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarım tamirden geldi. Ben normalde her zaman attığım gibi format atmak istedim. Fakat 'zaten Windows 8 kullanıyorsunuz' dedi. İlk defa bu hatayla karşılaştım. Çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar bilgisayarım tamirden geldi. Ben normalde her zaman attığım gibi format atmak istedim. Fakat 'zaten Windows 8 kullanıyorsunuz' dedi. İlk defa bu hatayla karşılaştım. Çözümünü bilen var mı?
Meno1 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 56 Çözümler 1 29 Temmuz 2022 #2 Yükseltme yapmaya çalışıyor olabilir misin?
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #3 Meno1 dedi: Yükseltme yapmaya çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır. Daha önce bu yöntemle format atıyordum ve cillop gibi oluyordu. Şu an ise hata veriyor.
Meno1 dedi: Yükseltme yapmaya çalışıyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır. Daha önce bu yöntemle format atıyordum ve cillop gibi oluyordu. Şu an ise hata veriyor.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.179 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2022 #4 PC'yi USB'den başlatıp seçim kısmında özel (gelişmiş) seçeneğini seçin ve tüm birimleri silip ileri tıklayın.
PC'yi USB'den başlatıp seçim kısmında özel (gelişmiş) seçeneğini seçin ve tüm birimleri silip ileri tıklayın.