Arkadaşlar, bilgisayarım Windows 8.1 Single Language 64 Bit. Bilgisayarıma direkt ayarlar kısmından format attım. Ve bilgisayarımı geri açtığımda Wi-Fi özelliği kayboldu. Çözümünü bilen var mı?
Hocam büyük ihtimalle sürücü yüklemeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın modelini telefonda aratın ve sitesine girin. Oradan wi-fi sürücüsünü indirin. Ardından bilgisayara kablo ile bağlayıp sürücüyü bilgisayara kurun.
Hocam büyük ihtimalle sürücü yüklemeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın modelini telefonda aratın ve sitesine girin. Oradan Wi-Fi sürücüsünü indirin. Ardından bilgisayara kablo ile bağlayıp sürücüyü bilgisayara kurun.
hocam anakartınızın marka ve modelini internete yazın kendi sitesinde driverları mevcuttur olmama ihtimali yok. Eğer modeli söylerseniz bende bakıp link paylaşabilirim.
hocam anakartınızın marka ve modelini internete yazın kendi sitesinde driverları mevcuttur olmama ihtimali yok. Eğer modeli söylerseniz bende bakıp link paylaşabilirim.
Dostum buradan wifi sürücünü kendine uygun olan işletim sisteminden indirebilirsin bu anakart lenovonun kendi anakartı olduğu için destek bölümünden direk pc mi tespit et diyerek yada seri numarasının girerek daha doğru sonuca ulaşıp daha doğru driverı bulabilirsin.