KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #11 ExecutioneR_ dedi: Hayır. Bazı laptoplar da işlemci soketli oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI titan gibi serilerde oluyor sadece, Casper Nirvana ince bir laptop. Olacağını sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2020
ExecutioneR_ dedi: Hayır. Bazı laptoplar da işlemci soketli oluyor. Genişletmek için tıkla... MSI titan gibi serilerde oluyor sadece, Casper Nirvana ince bir laptop. Olacağını sanmıyorum.
Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #12 Bu PC sadece Minecraft oynayarak ne kadar yaşar.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #13 KaanRobert dedi: Msi Titan gibi serilerde oluyor sadece, Casper Nirvana ince bir Laptop. Olacağını samıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim laptopum Acer. 10 senelik ve var. Ayrıca değiştirdim işlemcisini. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
KaanRobert dedi: Msi Titan gibi serilerde oluyor sadece, Casper Nirvana ince bir Laptop. Olacağını samıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim laptopum Acer. 10 senelik ve var. Ayrıca değiştirdim işlemcisini. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
KaanRobert Decapat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 475 Çözümler 1 Yer United States, New York City, Staten Island Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #14 Yanlış bilgi: DDR3 anakart için DDR4 RAM önerisinde bulunamazsınız. Silinen üye dedi: Herkes tek soru: Onları laptopun neresine takacak? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğunu bilmeden yazmıştım. Mertcan KALELİ dedi: Daha uygun fiyatlı ama iş gören işlemci ve RAM önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX Impact 8GB 2666MHz DDR4 Ram HX426S15IB2/8 Fiyatı RAM olarak bunu kullanabilirsin. ExecutioneR_ dedi: Benim laptopum Acer. 10 senelik ve var. Ayrıca değiştirdim işlemcisini. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla olmuyor, ayrıca olacağını sanmıyorum dedim, kesin bilgi vermedim. Arkadaş açıp bakabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2020
Silinen üye dedi: Herkes tek soru: Onları laptopun neresine takacak? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğunu bilmeden yazmıştım. Mertcan KALELİ dedi: Daha uygun fiyatlı ama iş gören işlemci ve RAM önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kingston HyperX Impact 8GB 2666MHz DDR4 Ram HX426S15IB2/8 Fiyatı RAM olarak bunu kullanabilirsin. ExecutioneR_ dedi: Benim laptopum Acer. 10 senelik ve var. Ayrıca değiştirdim işlemcisini. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla olmuyor, ayrıca olacağını sanmıyorum dedim, kesin bilgi vermedim. Arkadaş açıp bakabilir.
Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #15 Anakartın adını nereden öğreneceğim. Bilgisayarı alalı 2 sene oldu PC 3. yaşına girecek.
3 303267 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 25 Ekim 2020 #16 Windows 8.1 64 Bit yükleyin.