Windows 8.1'e geçilir mi?

hacimantvv

Kilopat
Windows 10 kullanıyorum. 11 çıkana kadar 8.1'e geçmek istiyorum. Microsoft Store'da oyun oynamıyorum. Yalnızca hızlı bir işletim sistemi için geçmeyi planlıyorum. Windows 11 çıktığı zaman ona geçeceğim. Ama çıkana kadar 8.1 takılayım diyorum. Mantıklı karar olur mu? Sistemim orta - yüksek arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence geçme. Sonuçta yükseltmeler Windows 10'dan yapılacak. Zaten öyle aman aman fark yok. HDD kullanıyorsanız rahatlarsınız ama onun dışında değmez.

Mantıklı bir karar. geçmeden önce sürücü uyumluluğunu denetlemeyi unutmayın.

Edit: Sistemde SSD olduğunu öğrendiğim için artık önermiyorum.

Yıl 2021 Q2. Artık Windows 10'un altını önermem. Ek olarak Linux dağıtımı kullanabilirsiniz.

Sistemine bağlı. Windows 11'e geçmek istediğine göre sistemin zaten 10 için yeterli demek. Ama yok ben SSD kullanmıyorum HDD kullanıyorum diyorsan, 11'e SDD alana kadar geçme. Hatta 8.1 veya Linux'a geçebilirsin.

W8.1 10'dan deli dehşet hızlı değil, SSD var ise fark bile olmaz. Ancak 8.1 düşük sistemlerde kayda değer daha stabil çalışır. Yani sistemin eski ve zayıf değil ise hızlı olduğunu düşünüp geçmen gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…