Windows 8.1'e geçilir mi?

elteber

Femtopat
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
GT 635M ve Intel HD Graphics 4000
Anakart
Casper Nirvana işletim sistemleri A.Ş
İşlemci
Intel Core i7 3632QM
Bilgisayarım şu anda Windows 10 kullanıyor. Fakat oyunlar kasma gibi değil ama fareu çevirince kasma hissiyatı veriyor. Windows 8.1'e geçmeli miyim, bilgisayarım hızlanır mı, geçeceksem hangi versiyona?

İşlemciniz iyi, ondan değildir belki.

OEM key bulsam dakikasında düşünmem alırım. Fakat maalesef KMS kullanıyorum

Pro ya geçmeyi düşünüyorum retail keylerden dolayı. O da performans olarak iyi mi kötü mü olur bilemem.

Bilgisayarım şu anda Windows 10 kullanıyor. Fakat oyunlar kasma gibi değil ama fareu çevirince kasma hissiyatı veriyor. Windows 8.1'e geçmeli miyim, bilgisayarım hızlanır mı, geçeceksem hangi versiyona?

İşlemciniz Windows 10 kaldıramacak güçte değil ekran kartınız bende 610M vardı yine de sorun yoktu az FPS veriyordu sizinki daha güncel ve fark var 10 da kalın ama performans isterseniz LTSB 2016 Valorant tarzı oyun oynuyorsanız LTSC 2019 olabilir ya da Windows 10 20H2 olabilir tavsiyem LTSB 2016 performansa birebir.

Götüntü ayarlarındaki ölçeklemeyi %100 üzerine çıkarınca kasıyor onu düşürmeyi dene.

OEM key bulsam dakikasında düşünmem alırım. Fakat maalesef KMS kullanıyorum

Pro'ya geçmeyi düşünüyorum Retail keylerden dolayı. O da performans olarak iyi mi kötü mü olur bilemem.

Bende Pro kullanıyorum hiç kastığına şahit olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…