carl johson Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 139 Çözümler 1 18 Mayıs 2021 #11 arkadaş yanlış biliyor herhalde misty rosetta dedi: Windows 10 geçici bir süreliğine eski sürüme düşürmeye izin veriyor onu kastetmiş.Eki Görüntüle 1029937 Genişletmek için tıkla... he anladım o zaman öyle demeliydi çünkü microsoftun kendi sitesinden indirince oluyor bence yanlış bilgi onu açıklamalıydı
arkadaş yanlış biliyor herhalde misty rosetta dedi: Windows 10 geçici bir süreliğine eski sürüme düşürmeye izin veriyor onu kastetmiş.Eki Görüntüle 1029937 Genişletmek için tıkla... he anladım o zaman öyle demeliydi çünkü microsoftun kendi sitesinden indirince oluyor bence yanlış bilgi onu açıklamalıydı
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 18 Mayıs 2021 #12 Windows 10 varken 8.1 kuramaz setup hata verir. Zaten gereksiz olur.
Yusfqx Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 122 18 Mayıs 2021 #13 misty rosetta dedi: Windows 10 geçici bir süreliğine eski sürüme düşürmeye izin veriyor onu kastetmiş.Eki Görüntüle 1029937 Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil bizim ki İSO şeklinde ya
misty rosetta dedi: Windows 10 geçici bir süreliğine eski sürüme düşürmeye izin veriyor onu kastetmiş.Eki Görüntüle 1029937 Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil bizim ki İSO şeklinde ya
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #14 Tekrar diyorum USB temiz kurulum en iyisidir
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 18 Mayıs 2021 #15 Conficker Belasi dedi: Windows 10 varken 8.1 kuramaz setup hata verir. Zaten gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsun. Setup dosyalarından birini çalıştırınca kuruluma geçiyor, yanlış bilgilendirme insanları .
Conficker Belasi dedi: Windows 10 varken 8.1 kuramaz setup hata verir. Zaten gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsun. Setup dosyalarından birini çalıştırınca kuruluma geçiyor, yanlış bilgilendirme insanları .
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.693 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #16 Yusfqx dedi: Yok öyle değil bizim ki İSO şeklinde ya Genişletmek için tıkla... ISO ise her şekil kurulur sorun olmaz.
Yusfqx dedi: Yok öyle değil bizim ki İSO şeklinde ya Genişletmek için tıkla... ISO ise her şekil kurulur sorun olmaz.
carl johson Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 139 Çözümler 1 18 Mayıs 2021 #17 Conficker Belasi dedi: Windows 10 varken 8.1 kuramaz setup hata verir. Zaten gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... reis ben yaptım iso olarak flash bellekle oluyor deneyebilirsin setupta bende çalışıyor ayrıca
Conficker Belasi dedi: Windows 10 varken 8.1 kuramaz setup hata verir. Zaten gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... reis ben yaptım iso olarak flash bellekle oluyor deneyebilirsin setupta bende çalışıyor ayrıca
Yusfqx Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 122 18 Mayıs 2021 #18 SütaşAyran dedi: Tekrar diyorum USB temiz kurulum en iyisidir Genişletmek için tıkla... USB ile nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama YouTube'da vardır herhalde.
SütaşAyran dedi: Tekrar diyorum USB temiz kurulum en iyisidir Genişletmek için tıkla... USB ile nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama YouTube'da vardır herhalde.
carl johson Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 139 Çözümler 1 18 Mayıs 2021 #19 Yusfqx dedi: USB ile nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama YouTube'da vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... indirdiğin isoyu rufus ile yazıp flash belleğe atıyorsun sonra bıostan başlatma olarak flash belleği seçince kuruluma geçiyor
Yusfqx dedi: USB ile nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama YouTube'da vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... indirdiğin isoyu rufus ile yazıp flash belleğe atıyorsun sonra bıostan başlatma olarak flash belleği seçince kuruluma geçiyor
EmreSac Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #20 Yusfqx dedi: USB ile nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama YouTube'da vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ISO dosyasını USB bellek üzerinden çalıştırarak BIOS menüsünden format atıyorsunuz YouTube da videoları var hocam.
Yusfqx dedi: USB ile nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama YouTube'da vardır herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ISO dosyasını USB bellek üzerinden çalıştırarak BIOS menüsünden format atıyorsunuz YouTube da videoları var hocam.