Windows 8.1'e geçiş

Peganeo

Kilopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT
Normalde bilgisayarım Windows 8 ile gelmişti ve 8.1'di ve ben Win 10'a geçiş yapmıştım. Bu süreçte pek sorun olmadı ama FPS kayıpları yaşadım ve PC format atmam gerek. Format atacağım ama Win 8.1'e tekrardan dönmek istiyorum daha iyi bilgisayarımda. ISO dosyasını kendi sitesinden Windows 8.1 (sade) olarak indiriyorum fakat kurulum yaparken Key falan ister mi? İsterse (Key yok) crack yapsam ne gibi sorunlar ile karşılaşırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 8.1'e dönüyorsun? Sorunun nedeni Windows 10'a update ile geçmen. Temiz bir Windows 10 kurmanı öneririm.
Format ile geçilmişti ve şimdi bilgisayarım aşırı rahat çalışıyor. Yorumun için teşekkürler. Win 10'da RAM kullanımı fazla oluyordu şimdi rahat.

ASC zaten önermiyorum. Yanlış bir şey yapıyor olabilirsin. Ayrıca RAM kullanımı düşük olması iyi diye bir şey yok.
Arka planda çok işlemim olduğundan benim için ne kadar düşük olursa o kadar iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı