H hunter-take Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben windows 7'den 8.1'e geçmek istiyorum bunun için windows'u satın mı almalıyım yoksa şu anki kullandığım ürün anahtarını girsem'te olur mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
Merhaba arkadaşlar ben windows 7'den 8.1'e geçmek istiyorum bunun için windows'u satın mı almalıyım yoksa şu anki kullandığım ürün anahtarını girsem'te olur mu? Teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ocak 2015 #2 Windows 8.1 için ayrı bir lisans gerek. Yükseltme ya da normal lisans olabilir.
zzaf Megapat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 564 Makaleler 1 Yer Osmaniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknolojileri 1 Ocak 2015 #3 Evet,bir lisans satın alman gerekiyor veya Windows 7'yi Windows 8'e yükseltmek için yükseltme lisansı satın almalaısın.
Evet,bir lisans satın alman gerekiyor veya Windows 7'yi Windows 8'e yükseltmek için yükseltme lisansı satın almalaısın.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ocak 2015 #4 Korsana karşısınız ama bir şekilde korsan olarak kullanılabiliyor mu ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ocak 2015 #5 Regalbeyin dedi: Korsana karşısınız ama bir şekilde korsan olarak kullanılabiliyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bu soruya cevap vermiyoruz. Kendiniz araştırıp bulabilirsiniz. Bu durum hakkında konu açmayın Sosyal'de.
Regalbeyin dedi: Korsana karşısınız ama bir şekilde korsan olarak kullanılabiliyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bu soruya cevap vermiyoruz. Kendiniz araştırıp bulabilirsiniz. Bu durum hakkında konu açmayın Sosyal'de.