İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 7 Nisan 2014 #11 metehandal dedi: Ben geçtim hiç memnun değilim windows 8 de açılan bütün oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Saçmalama arkadaşım. Bakkal`a git sor bakalım aldığın oyunlara güncelleme gelmiş mi?
metehandal dedi: Ben geçtim hiç memnun değilim windows 8 de açılan bütün oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Saçmalama arkadaşım. Bakkal`a git sor bakalım aldığın oyunlara güncelleme gelmiş mi?
metehandal Kilopat Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Ağrı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2014 #12 İbrahim Yıldırım dedi: Saçmalama arkadaşım. Bakkal`a git sor bakalım aldığın oyunlara güncelleme gelmiş mi? Genişletmek için tıkla... Ben kendi gördüğümü söylerim bir kaç kişide de aynı sorun var ön yargılı davranma.
İbrahim Yıldırım dedi: Saçmalama arkadaşım. Bakkal`a git sor bakalım aldığın oyunlara güncelleme gelmiş mi? Genişletmek için tıkla... Ben kendi gördüğümü söylerim bir kaç kişide de aynı sorun var ön yargılı davranma.