Windows 8.1'e Gmail yüklenmemesi

375558

Hectopat
Eskiden Windows 10 kullanıyordum, ama hoşuma gitmedi. Ben de Windows 8.1'e geçtim. İşin kötü tarafı her Windows'ta Gmail varken 8.1'de yok ve ben Gmail'i çok kullanırım. Her tarafı araştırdım ancak genelde Tamindir/Sağlamindir/Gezginler gibi sitelerden bulabildim, bir de Microsoft'un sitesinde buldum ona girdim. Nedense Gmail'i Microsoft sitesinden indiremiyorum, ne yapabilirim bilen biri yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 için posta uygulamasına Gmail ekleme seçeneği varmış, ben yanlış bilgilendirmişim
Bu rehberi bir deneyin How to Set Up Gmail In Windows 8
Sağol, çünkü Windows 10'a geçmek gibi bir niyetim yoktu. Windows 10 hiç güzel değil aşırı sade ve çok işlevsiz. Hata verip duruyor, ama Microsoft'un çabaları ile baya popüler oldu. Düşünüyorum da eğer Microsoft sayısız Windows 10 reklamı yapıp, diğer sürümleri yürürlükten kaldırmasaydı. Acaba o zaman herkes bu kadar Windows 10 olcak mıydı? Vista yükleyeceğim şu sıkıntıyı yaşıyorum dedim, Vista yükleme kötü dediler. XP yükleyeceğim bu sıkıntıyı yaşıyorum dedim XP yükleme eski dediler. Windows 7 yükleyeceğim dedim, neden direk Windows 10 yüklemiyorsun dediler. Technopat gerçekten çok güzel bir yer, ama nerdeyse herkes Windows 10 ile kafayı sıyırmış. Başka bir Windows yükleyecek olsam hemen, Windows 10 diyorlar. RAM'ı 512 MB bilgisayarın diyorum Windows 10 yükleyemem, RAM'ını yükselt diyorlar.

Windows 10 güncel bir sürüm olduğu için öneriliyor, tabii bilgisayardan bilgisayara farklı sonuçlar oluşabilir. Bana göre Windows 10 hala tam olarak stabil değil. Özellikle eski sistemler için değil. Yeni sistemler veya güçlü sistemlerde sorun yaratmıyor fakat herkesin sistemi güncel değil.

Evet, ama mesela bir soru sordum Vista hakkında. Direkt Windows 10'a geç diyorlar ondan baya canım sıkılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…