Rehber Windows 8.1'e Intel HD Graphics 620 driver kurulumu

igdlh64 yok bende nasıl bulucam?
Graphics klasörünün içindedir hocam
Sadece 32 bit için mi?
yok 64 bit için de geçerli
@mdusova selamünaleyküm usta nasılsın NVIDIA ekran kartını Windows ISO'ya nasıl entegre yapabilriz Windows kurulumda iken otomatik kurmasını istiyorum.
hocam onu yapamayız. onu ancak böyle işlerden anlayanlar entegre edebilir. GeForce Now üzerinden otomatik driver kurulumu yapabilirsiniz.

Bahsettiğiniz dosya, ilgili dizinde yok. Onun yerine igdlh.inf dosyası var ve bahsettiğiniz kodları eklediğim yerler sanırım yanlış oldu.

İlk verdiğiniz bağlantı yerine, elle bulup indireyim.

Bahsettiğiniz dosya, ilgili dizinde yok. Onun yerine igdlh.inf dosyası var ve bahsettiğiniz kodları eklediğim yerler sanırım yanlış oldu.

İlk verdiğiniz bağlantı yerine, elle bulup indireyim.
Evet sanırım bir yanlışlık olmuş çünkü benim indirdiğim linki sonradan bulamadım. Kaldırılmıştı sanırım ama en kısa zamanda düzelteceğim.

64 Bit benim laptopum Windows 10 Pro'dan Windows 8'1e indirdim 7.nesil kurarken mavi ekran alır mıyım?

Bende 64 bit hatası veriyor

Evet sanırım bir yanlışlık olmuş çünkü benim indirdiğim linki sonradan bulamadım. Kaldırılmıştı sanırım ama en kısa zamanda düzelteceğim.

Abi ne zaman düzeltirsin? Ben de o sorunu yaşadım.
abi igdlh64.inf dosyası yok. Ne zaman koyarsın çünkü kaldım oyunda oynayamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…