S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #11 exTypen dedi: Rufus ile yazacaksınız. Daha sonra dediğim işlemi yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki orijinal gibi mi olacak yoksa deneme sürümü mü kullanacağım.
exTypen dedi: Rufus ile yazacaksınız. Daha sonra dediğim işlemi yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki orijinal gibi mi olacak yoksa deneme sürümü mü kullanacağım.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 26 Ekim 2020 #12 schlss dedi: Peki orijinal gibi mi olacak yoksa deneme sürümü mü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü. Yaptığımız bu işlem sadece anahtar girme yerini atlamanızı sağlıyor. Daha sonra key ile etkinleştirebilirsiniz.
schlss dedi: Peki orijinal gibi mi olacak yoksa deneme sürümü mü kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü. Yaptığımız bu işlem sadece anahtar girme yerini atlamanızı sağlıyor. Daha sonra key ile etkinleştirebilirsiniz.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #13 exTypen dedi: Deneme sürümü. Yaptığımız bu işlem sadece anahtar girme yerini atlamanızı sağlıyor. Daha sonra Key ile etkinleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ücretsiz kullanmayı soruyordum deneme sürümü değil. Önceden geçebildiğimiz için belki geçebilirim tekrardan diye düşündüm. Ucuz orijinal bir Key yok mudur?
exTypen dedi: Deneme sürümü. Yaptığımız bu işlem sadece anahtar girme yerini atlamanızı sağlıyor. Daha sonra Key ile etkinleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ücretsiz kullanmayı soruyordum deneme sürümü değil. Önceden geçebildiğimiz için belki geçebilirim tekrardan diye düşündüm. Ucuz orijinal bir Key yok mudur?