Linux denemeyi düşündün mü? Eğer çok oyun oynamıyorsan, kötü bir sistemle Linux dağıtımları kullanmak senin kullanım senaryona daha çok uyar. Güncel olacağı için, güncel İS gerektiren uygulamaları da kullanabilirsin.
ProtonDB üzerinden kontrol et oynadığın oyunları, destekleniyor mu diye. Ubuntu yerine Fedora yada Arch tabanlı bir dağıtım kullan, yada salt Debian. Ubuntu tabanlı dağıtımlar ağır oluyor biraz.
Eğer 1000 lira civarı bir bütçen varsa yeni konu oluştur sistem yükseltmesi için de tavsiye verelim. SSD + RAM takviyesiyle dediğim gibi rahat idare edecek bir sistem.
ProtonDB üzerinden kontrol et oynadığın oyunları, destekleniyor mu diye.
Eğer 1000 lira civarı bir bütçen varsa yeni konu oluştur sistem yükseltmesi için de tavsiye verelim. SSD + RAM takviyesiyle dediğim gibi rahat idare edecek bir sistem. Ubuntu yerine Fedora'ya da Arch tabanlı bir dağıtım kullan, ya da salt Debian. Ubuntu tabanlı dağıtımlar ağır oluyor biraz.
Gerek yok. Oyun geliştirmeyecekse anlamsız. UHD tek başına yeter.
Hocam zaten düşük sistem gerektiren bilindik oyunlar oynuyorum buradan açılmazsa laptop var oradan açarım ve hocam RAM ve SSD alınca sizce Windows 11 yapmalı mıyım işlemci destekliyor.
Hocam zaten düşük sistem gerektiren bilindik oyunlar oynuyorum buradan açılmazsa laptop var oradan açarım ve hocam RAM ve SSD alınca sizce Windows 11 yapmalı mıyım işlemci destekliyor.