Çözüldü Windows 8.1'e yükseltirken donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M. Onur NAR

Hectopat
Bilgisayarımı Windows 8.1'e yükseltmeye koydum, buraya gelince %21'de takılı kalıyor. Bir gece boyunca beklettim şarja takılı halde, fakat gene aynıydı hiç değişmedi. Daha sonra kapatma tuşu ile kapatıp tekrar açtıktan bir süre sonra güncelleştirmek için yeniden başlatın paneli geliyordu. Bende yeniden başlattım. Ama gene aynı yere gelince tekrar %21'de takılı kalıyor. Sinirden deliye döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Temiz kurulum yapmanı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Temiz kurulum yapmanı öneririm.

Çözüm
Kardeşim 8.1 yükseltmesini boşver. Windows 10 kur.
Aynen, adamın 5400 RPM HDD'si 2 GB DDR2 RAM'i olsun, gidip Windows 10 kursun, sistem özelliklerini bilmeden boş mesaj atmayın.
USB'ye Windows 8.1'i yazdırarak, format işlemi yapın, yükseltmeler sorun çıkartabiliyor.

Aynen, adamın 5400 RPM HDD'si 2 GB DDR2 RAM'i olsun, gidip Windows 10 kursun, sistem özelliklerini bilmeden boş mesaj atmayın.

USB'ye Windows 8.1'i yazdırarak, format işlemi yapın, yükseltmeler sorun çıkartabiliyor.

15 senelik HP Compaq ucuz bilgisayara yükledim ben cayır cayır çalışıyor. HDD desen 200 GB civarı ne olduğu belli değil. İşlemci zaten mezarda. Ama çalışıyor. Ters ters konuşurken dikkat et de konuş. Burası dayılanma yeri değil boş moş bu kelimeleri kullanma.

Kardeşim 8.1 yükseltmesini boşver. Windows 10 kur.
Ben win 8.1 e alışık olduğum için onu kullanmayı seviyorum
Temiz kurulum yapın. Olmazsa HDD arızası olabilir. Her halükarda laptopta SSD'ye geçmeniz elzem.
Teşekkür ederim temiz kurulum yaptım ama ssd'ye geçmenin nasıl olacağını anlamadım

Öyle yaptım dosyalarım gider diye korkmuştum ama c'de oldwindows diye bir klasöre göndermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…