R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben Windows'u yerel disk C'ye yüklüyorum sağlıklı olur mu? Olmazsada hangi bölümü seçeyim?
Merhaba arkadaşlar ben Windows'u yerel disk C'ye yüklüyorum sağlıklı olur mu? Olmazsada hangi bölümü seçeyim?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Ekim 2020 #2 Önceki Windows sürümü hangi diske kurulu ise onu seç ve biçimlendir ardından o diske kurabilirsin.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Ekim 2020 #3 Kokona Shiki dedi: Önceki Windows sürümü hangi diske kurulu ise onu seç ve biçimlendir ardından o diske kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmeye gerek var mı? C'ye kurulu C'yi seçeceğim.
Kokona Shiki dedi: Önceki Windows sürümü hangi diske kurulu ise onu seç ve biçimlendir ardından o diske kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirmeye gerek var mı? C'ye kurulu C'yi seçeceğim.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Ekim 2020 #4 Temiz kurulum yapacaksan diskte ne var ne yok hepsinin silinmesi gerek. Eğer zaten biçimlendirme yaptıysan diski seç ve kuruluma başla.
Temiz kurulum yapacaksan diskte ne var ne yok hepsinin silinmesi gerek. Eğer zaten biçimlendirme yaptıysan diski seç ve kuruluma başla.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Ekim 2020 #5 Kokona Shiki dedi: Temiz kurulum yapacaksan diskte ne var ne yok hepsinin silinmesi gerek. Eğer zaten biçimlendirme yaptıysan diski seç ve kuruluma başla. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirme yapmadım. RivalsX dedi: Biçimlendirme yapmadım. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir seçeneğini göremiyorum.
Kokona Shiki dedi: Temiz kurulum yapacaksan diskte ne var ne yok hepsinin silinmesi gerek. Eğer zaten biçimlendirme yaptıysan diski seç ve kuruluma başla. Genişletmek için tıkla... Biçimlendirme yapmadım. RivalsX dedi: Biçimlendirme yapmadım. Genişletmek için tıkla... Biçimlendir seçeneğini göremiyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Ekim 2020 #6 RivalsX dedi: Biçimlendirme yapmadım. Genişletmek için tıkla... O zaman C bölümüne sağ tıkla ve biçimlendir de.
RivalsX dedi: Biçimlendirme yapmadım. Genişletmek için tıkla... O zaman C bölümüne sağ tıkla ve biçimlendir de.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.672 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 26 Ekim 2020 #7 Kokona Shiki dedi: O zaman C bölümüne sağ tıkla ve biçimlendir de. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklanmıyor. Kokona Shiki dedi: O zaman C bölümüne sağ tıkla ve biçimlendir de. Genişletmek için tıkla... Direk ileri desem sıkıntı olur mu?
Kokona Shiki dedi: O zaman C bölümüne sağ tıkla ve biçimlendir de. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklanmıyor. Kokona Shiki dedi: O zaman C bölümüne sağ tıkla ve biçimlendir de. Genişletmek için tıkla... Direk ileri desem sıkıntı olur mu?