Windows 8.1'i İkinci HDD'den Kurabilir Miyim ?

Makaleler
9
Merhabalar. Geçenlerde yeni bir HDD almıştım. Benim eski HDD'den Windows kurmak istiyorum. Yani USB belleği HDD gibi düşünebiliriz. Windows kurulum dosyalarını eski HDD'ye atıp, kurulumu buradan yapmak istiyorum. 160 GB Maxtor DiamondMax21 7200RPM HDD. Nasıl yapacağız bunu ?

- - - Güncellendi - - -

Galiba Recep abi atladı konuyu :)

Hafta sonu Vatan bilgisayara uğra. %25 indirim zamanı, bilgisayarın USB 3 çıkışı varsa corsair voyager ya da sandisk usb3 flash bellek al. Hem hızlı dosyaları atarsın hem de boot için biçilmiş kaftan olur.

Bunun için çinlinin biri program yapmış ama en son Windows 7'de bırakmış, artık güncellenmiyor. Bunun dışında birkaç yöntem de gördüm ama deveye hendek atlatmaktan daha zor. 4 GB USB bellekler sudan ucuz iken uğraşmaya değmez...

Abi hatırlıyorsan bir konu açmıştım, benim USB'ler USB 1 modunda çalışıyor :)

Kurulumu yaptım ama. Olduğu gibi ISO'yu çıkardım, kuruluma Windows'tan geçtim, yarım saatte yükseltme yaptım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı