CortezOP Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar Recep abinin verdiği linkten Windows 8.1'i indiriyorum ama aşırı yavaş 10 gün kaldı diyor İnternet hızım normal başka temiz bir link var mı ? Torrent olursa benim için daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Recep abinin verdiği linkten Windows 8.1'i indiriyorum ama aşırı yavaş 10 gün kaldı diyor İnternet hızım normal başka temiz bir link var mı ? Torrent olursa benim için daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #2 Korsana destek yok. İSO ları indirip ürün kodunu alabilirsin ancak.
CortezOP Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #3 Grapis dedi: Korsana destek yok. İSO ları indirip ürün kodunu alabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla... Hocam onada tamamda bu niye çok yavaş ?
Grapis dedi: Korsana destek yok. İSO ları indirip ürün kodunu alabilirsin ancak. Genişletmek için tıkla... Hocam onada tamamda bu niye çok yavaş ?
Grapis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2013 Mesajlar 1.434 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #4 CortezOP dedi: Hocam onada tamamda bu niye çok yavaş ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle internet hızından kaynaklıdır. Biraz araştırırsan torrentini bulurusun.
CortezOP dedi: Hocam onada tamamda bu niye çok yavaş ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle internet hızından kaynaklıdır. Biraz araştırırsan torrentini bulurusun.
CortezOP Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #5 Grapis dedi: Büyük ihtimalle internet hızından kaynaklıdır. Biraz araştırırsan torrentini bulurusun. Genişletmek için tıkla... Az önce Steam'den yaklaşık 8 GB'lık bir oyun indirdim 1:30 saat felan sürdü hız ile alakalı değil.
Grapis dedi: Büyük ihtimalle internet hızından kaynaklıdır. Biraz araştırırsan torrentini bulurusun. Genişletmek için tıkla... Az önce Steam'den yaklaşık 8 GB'lık bir oyun indirdim 1:30 saat felan sürdü hız ile alakalı değil.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Ocak 2015 #6 İşletim sistemi kurmanın acili olmaz. Farklı bir kaynak istemeyin. İnene kadar bekleyin. IDM ile indirmeyi dene.
İşletim sistemi kurmanın acili olmaz. Farklı bir kaynak istemeyin. İnene kadar bekleyin. IDM ile indirmeyi dene.
CortezOP Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #7 Murat5038 dedi: İşletim sistemi kurmanın acili olmaz. Farklı bir kaynak istemeyin. İnene kadar bekleyin. IDM ile indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam acil değil zaten ben bunun inmesini beklersem indiğini görmeye ömrüm yetmez, bir nedeni vardır herhalde ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2015
Murat5038 dedi: İşletim sistemi kurmanın acili olmaz. Farklı bir kaynak istemeyin. İnene kadar bekleyin. IDM ile indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Hocam acil değil zaten ben bunun inmesini beklersem indiğini görmeye ömrüm yetmez, bir nedeni vardır herhalde ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ocak 2015 #8 O kadar yavaş olduğunu sanmıyorum. DNS, VPN, proxy araçları veya ayarları yapılanmış olabilir. Antivirüs açık ise kısıtlayabilir.
O kadar yavaş olduğunu sanmıyorum. DNS, VPN, proxy araçları veya ayarları yapılanmış olabilir. Antivirüs açık ise kısıtlayabilir.