Windows 8.1'i USB Belleğe Yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burak KOC

Hectopat
Merhaba,

Win 8.1 'i utorrent'dan indirdim. İnen MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY.DVD dosyasını nasıl İSO yapıp USB'ye yazacağım.

Ayrıca inen dosya Wİn 8.1 (64 Bit) 'mi emin değilim.
Win 8.1 (64 Bit)'i kurup, ondan sonra 2. bir işletim sistemi olarak hackintosh kurmak istiyorum.

İnşallah yanlış bir Win 8.1 indirmemişimdir.
İnmesi için 1 gün bekledim.

Bu işlemlerin hepsini değerli videolarınızı izleyerek yapıyorum.

Sistem gereksinmlerim aşağıdaki gibidir.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Kullandığım sistem Win 7 (32 Bit)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için teşekkürler.
Winrar ile dosyayı çıkardım fakat tek parça olan iso dosyasını nasıl elde ederim?

Size resimli ifade etmek istiyorum, ama buraya resim ekleyemiyorum
Torrentten - MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY.DVD - adı altında tek parça olarak indi.
Bende winrar ile dosyayı çıkar dedim.
Çıkan dosyalar normal CD/DVD dosyları halinde çıkıyor.
Yani İSO dosyası olarak tek parça halinde dosya çıkmıyor.
Program indirip dosyaları, tek parça olarak iso yapmaya çalışıyorum. Haliyle yoruyor bu işlemler.
Ben mi bir yerde yanlışlık yapıyorum anlayamıyorum.
Sitede yeniyim, resim ekleyemiyor olmaktan utandım

uTorrent indirdiğim MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY.DVD dosyasını, Nero ile iso dosyasına çevirdim.

Oluşan iso dosyasını USB'ye WiNToBootic ile yükledim.

Bilgisayarı yeniden başlattım Boot menüsünden USB'yi seçtim, önüme Win 8'in penceri geldi.
Fakat yükleme için devam etmiyor sistem.
Sizce sebebi ne olabilir ?

Bu arada Bilgisayarıma Win 8.1'i yükledim.
Fakat sistem benden etkinleştirmemi istiyor.

Win 8.1'i nasıl etkinleştiririm.

Ayrıca bilgisayarım'da 3 Adet hard disk var.
2 Tanesine format atmam gerekiyor. , bir türlü format atamıyorum.

Win 8'in yükleme ekranında bu işlem yapılabiliyor diye biliyorum, ama yükleme yaparken bana hiç sormadı nere yüklemek istersin diye.

Çok sorunum var çok

Formdan araştırıp bazı şeyleri yapabiliyorum ama takıldığım yerler oluyor, fıttırıyorum.

Ben de sizin sorularını görünce fıttırdım mesela. Sadece sorun var deyip, lafı geveleyip duruyorsunuz. Sorunun ne olduğunu bile yazmıyorsunuz. Oysa ki daha en başta sorduğunuz sorunun çözümü bile Windows 8.1 indirme konusunda mevcuttu. Ben siz ilk olarak yazılanları okumalısınız.

Yükleme devam etmiyor demişsiniz, neden devam ettiğiniz yazmamışsınız.

Sonra sistem kuruldu demişsiniz.

Sonra diskleri bölemedim demişsiniz ki yükleme yaptıysanız o ekranı geçtiniz demektir.

Nasıl etkinleştirirm demişsiniz ki forumda bunun cevabı var. KMSPico kullanın. Kullanmayı bilmiyor musunuz? O zaman orijinal alabilirsiniz.

Windows kurduktan sonra format atmak için ise Minitool Partition Wizard kullanabilirsiniz. Şimd bu konunuzu kapatıyorum. Bundan sonra farklı sorularınız için ayrı konular açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…