Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 18 Temmuz 2022 #1 Windows 8.1'i Windows 10'a görünüm olarak ya da Windows 11'e benzetebiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 teması için de bir yazılım var fakat hem eski hem de ileride sistem dosyalarında kalıcı hasar yaratabileceği için önermiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 teması için de bir yazılım var fakat hem eski hem de ileride sistem dosyalarında kalıcı hasar yaratabileceği için önermiyorum.
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 377 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu deneyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu deneyebilirsin.
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 18 Temmuz 2022 #4 Ne kadar optimize çalışır bilemiyorum ama temalayabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ne kadar optimize çalışır bilemiyorum ama temalayabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 377 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 Üçümüzde aynı anda aynı videoları atmışız .
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 18 Temmuz 2022 #6 Dışardan müdahale ederek görseli değiştirmeyi önermiyorum.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 18 Temmuz 2022 #7 Linux değil ki istediğin gibi tema yapacaksın mutlaka sorun çıkartır.