C ckaracar Ziyaretçi 21 Ekim 2013 #1 Windows 8 Pro kullanıcısıyım fakat Windows Update'den güncellemeleri denetle diyorum Windows 8.1 çıkmıyor, ne yapmam lazım.
Windows 8 Pro kullanıcısıyım fakat Windows Update'den güncellemeleri denetle diyorum Windows 8.1 çıkmıyor, ne yapmam lazım.
T Tolga Çakmakcı Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 80 21 Ekim 2013 #2 MSDN sürümü ise normal. İso'sunu internetten indirip kurmaktan başka çaren yok..
C ckaracar Ziyaretçi 21 Ekim 2013 #3 Tolga Çakmakcı dedi: MSDN sürümü ise normal. İso'sunu internetten indirip kurmaktan başka çaren yok.. Genişletmek için tıkla... Link var mı? Acaba.
Tolga Çakmakcı dedi: MSDN sürümü ise normal. İso'sunu internetten indirip kurmaktan başka çaren yok.. Genişletmek için tıkla... Link var mı? Acaba.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2013 #4 ckaracar dedi: Link var mı? Acaba. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/29656-windows-8-1-rtm-turkce-indirme-baglantilari.html
ckaracar dedi: Link var mı? Acaba. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/29656-windows-8-1-rtm-turkce-indirme-baglantilari.html
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 21 Ekim 2013 #5 Windows Update'den değil mağazadan güncelleme yapılıyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Ekim 2013 #6 Tolga Çakmakcı dedi: MSDN sürümü ise normal. İso'sunu internetten indirip kurmaktan başka çaren yok.. Genişletmek için tıkla... Olayın MSDN ile bir alakası yok. MSDN sürümü standart RTM sürümdür. Önemli olan sizin onu nasıl etkinleştirdiğinizdir. Yanlışım varsa düzeltin.
Tolga Çakmakcı dedi: MSDN sürümü ise normal. İso'sunu internetten indirip kurmaktan başka çaren yok.. Genişletmek için tıkla... Olayın MSDN ile bir alakası yok. MSDN sürümü standart RTM sürümdür. Önemli olan sizin onu nasıl etkinleştirdiğinizdir. Yanlışım varsa düzeltin.
C ckaracar Ziyaretçi 22 Ekim 2013 #7 soulmy dedi: Windows Update'den değil mağazadan güncelleme yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Mağaza'ya da baktım görünmüyor.
soulmy dedi: Windows Update'den değil mağazadan güncelleme yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Mağaza'ya da baktım görünmüyor.