3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Ocak 2023 #51 blackkarga dedi: Windows Server kullanan siteler de var. Masraftan kaçınmak için Linux tercih edilmiş olabilir, bu kişisel kullanımda Windows'un krallığını alamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sunucularda windows kullanilmasi cahillikten baska birsey degildir. Hem guvenli degil, hem Linux sunucu islerinde daha kullanisli. Ek olarak su kisisel kullanim olayi kisiye gore degisir. Normal ev isleri icin de diger islerim icin de Linux kullaniyorum.
blackkarga dedi: Windows Server kullanan siteler de var. Masraftan kaçınmak için Linux tercih edilmiş olabilir, bu kişisel kullanımda Windows'un krallığını alamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Sunucularda windows kullanilmasi cahillikten baska birsey degildir. Hem guvenli degil, hem Linux sunucu islerinde daha kullanisli. Ek olarak su kisisel kullanim olayi kisiye gore degisir. Normal ev isleri icin de diger islerim icin de Linux kullaniyorum.
SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 10 Ocak 2023 #52 İlk çıktığı zamanı dün gibi hatırlıyorum. 8'e az sövmedik de 8.1 fena değildi. Bir 10 değil tabi ama yine de aga be...
İlk çıktığı zamanı dün gibi hatırlıyorum. 8'e az sövmedik de 8.1 fena değildi. Bir 10 değil tabi ama yine de aga be...
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #53 Vay be ne kullandım zamanında. Güzel işletim sistemiydi arayüzünü severdim.
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 934 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #54 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:32
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:32
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.311 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2023 #55 Micro$oft dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:32 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi misiniz?
Micro$oft dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 0:32 Genişletmek için tıkla... Hocam iyi misiniz?
Micro$oft Kilopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 934 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #56 TheHub dedi: Hocam iyi misiniz? Genişletmek için tıkla... Gitti gitti gitti
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 10 Ocak 2023 #57 ISO dosyaları hala kullanımda ne zaman kaldırıllar acaba ben 32 Bit 64 Bit olarak indirdim dün gece. Arşiv yapacağım.
ISO dosyaları hala kullanımda ne zaman kaldırıllar acaba ben 32 Bit 64 Bit olarak indirdim dün gece. Arşiv yapacağım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.610 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 10 Ocak 2023 #58 CYBER SHADOW dedi: ISO dosyaları hala kullanımda ne zaman kaldırıllar acaba ben 32 Bit 64 Bit olarak indirdim dün gece. Arşiv yapacağım. Genişletmek için tıkla... Elbet kalkar destek daha yeni kesildi. Orijinal dosyayı indirip arşiv yapmak çok mantıklı, diğer yapacaklar arkadaşlar elini çabuk tutsun.
CYBER SHADOW dedi: ISO dosyaları hala kullanımda ne zaman kaldırıllar acaba ben 32 Bit 64 Bit olarak indirdim dün gece. Arşiv yapacağım. Genişletmek için tıkla... Elbet kalkar destek daha yeni kesildi. Orijinal dosyayı indirip arşiv yapmak çok mantıklı, diğer yapacaklar arkadaşlar elini çabuk tutsun.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 10 Ocak 2023 #59 Leon Dayı dedi: Elbet kalkar destek daha yeni kesildi. Orijinal dosyayı indirip arşiv yapmak çok mantıklı, diğer yapacaklar arkadaşlar elini çabuk tutsun. Genişletmek için tıkla... Desteği kesilmedi daha durun hocam bugün yayınlanacak güncelleme ile kesilecek yanlış bilgi vermeyin lütfen @AJFA Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı dedi: Elbet kalkar destek daha yeni kesildi. Orijinal dosyayı indirip arşiv yapmak çok mantıklı, diğer yapacaklar arkadaşlar elini çabuk tutsun. Genişletmek için tıkla... Desteği kesilmedi daha durun hocam bugün yayınlanacak güncelleme ile kesilecek yanlış bilgi vermeyin lütfen @AJFA Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 10 Ocak 2023 #60 489798 dedi: Desteği kesilmedi daha durun hocam bugün yayınlanacak güncelleme ile kesilecek yanlış bilgi vermeyin lütfen @AJFA Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Magaza çevrimdışı kalacakmış ama indirilen uygulamalar kullanılabilecek miş 23 Hazirana kadar.
489798 dedi: Desteği kesilmedi daha durun hocam bugün yayınlanacak güncelleme ile kesilecek yanlış bilgi vermeyin lütfen @AJFA Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Magaza çevrimdışı kalacakmış ama indirilen uygulamalar kullanılabilecek miş 23 Hazirana kadar.