Windows 8.1'in desteği yarın sona erecek

Windows Server kullanan siteler de var. Masraftan kaçınmak için Linux tercih edilmiş olabilir, bu kişisel kullanımda Windows'un krallığını alamıyor maalesef.
Sunucularda windows kullanilmasi cahillikten baska birsey degildir. Hem guvenli degil, hem Linux sunucu islerinde daha kullanisli.

Ek olarak su kisisel kullanim olayi kisiye gore degisir. Normal ev isleri icin de diger islerim icin de Linux kullaniyorum.

Vay be ne kullandım zamanında. Güzel işletim sistemiydi arayüzünü severdim.

ISO dosyaları hala kullanımda ne zaman kaldırıllar acaba ben 32 Bit 64 Bit olarak indirdim dün gece. Arşiv yapacağım.

Elbet kalkar destek daha yeni kesildi. Orijinal dosyayı indirip arşiv yapmak çok mantıklı, diğer yapacaklar arkadaşlar elini çabuk tutsun.

Elbet kalkar destek daha yeni kesildi. Orijinal dosyayı indirip arşiv yapmak çok mantıklı, diğer yapacaklar arkadaşlar elini çabuk tutsun.
Desteği kesilmedi daha durun hocam bugün yayınlanacak güncelleme ile kesilecek yanlış bilgi vermeyin lütfen
@AJFA
Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Magaza çevrimdışı kalacakmış ama indirilen uygulamalar kullanılabilecek miş 23 Hazirana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…