Windows 8 29 lira upgrade

Peki, diyelim ki satın aldık, kurduk. Bir daha format attığımızda sağdan soldan Windows 8 iso'sunu flaş belleğe yazdırıp, dizüstü bilgisayarımın altında gelen seriale bakarak girdiğimde normal kurulum yapabilecek miyim? Ya da format attıktan sonra ne yapmam gerekiyor?

Hocam benim bilgisayarımla birlikte Windows 7 home pre geldi. Ama ben şu anda Ultimate kullanıyorum, korsan. 8'e 29 liraya temiz, legal şekilde geçmek istiyorum. Tekrardan internetten Win 7 hp isosu indirip bilgisayarımın altındaki serial ile kurulum yapmam gerekir mi?

Ben 29 TL'lik kampanya da çakma Windows 7 ile indirmeyi denedim ama yemedi, çakma windows 7 ile 75 TL'lik kampanyadan yararlanabildim. Satın aldıktan sonra serial veriyor ve ISO dosyasını indiriyorsunuz. 29 TL'lik kampanya da çakma işletim sistemi yemiyor arkadaş adamlar işi çözmüş.

Türkçe Win7 Home Premium buldum kendi serialimle onu kurabilir miyim? Kurabilirsem bu Win8 upgradesini yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…