Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Ağustos 2014 #1 Backup ile yedek alın. Load picture ile istediğiniz resmi seçin. Hepsini yapınca Apply yazana tıklayın. Artıları Otomatik, bit eşlem boyutunu ayarlar. Hangi resmi kullanacağınıza karar vermenize yardımcı olabilecek basit bir önizleme. Geri alınabilir, herhangi bir değişiklik geri alınabilir. Eksileri Yalnızca Windows 8/8.1 Pro x64'te test edilmiştir. Diğer MUI yamalı yazılımlarla uyumsuzluklar gösterebilir. UEFI desteklenmiyor. Gereksinimler Windows 8 / Windows 8.1 Minimum 5 MB RAM: Disk Alanı: 8MB İndirme bağlantısı: Link Son düzenleme: 6 Ağustos 2023
Backup ile yedek alın. Load picture ile istediğiniz resmi seçin. Hepsini yapınca Apply yazana tıklayın. Artıları Otomatik, bit eşlem boyutunu ayarlar. Hangi resmi kullanacağınıza karar vermenize yardımcı olabilecek basit bir önizleme. Geri alınabilir, herhangi bir değişiklik geri alınabilir. Eksileri Yalnızca Windows 8/8.1 Pro x64'te test edilmiştir. Diğer MUI yamalı yazılımlarla uyumsuzluklar gösterebilir. UEFI desteklenmiyor. Gereksinimler Windows 8 / Windows 8.1 Minimum 5 MB RAM: Disk Alanı: 8MB İndirme bağlantısı: Link
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #2 Bu açılıştaki anakartın logosunu mu değiştiriyor yoksa Windows işaretinin geldiği aşağıda bir şeylerin döndüğü kısmı mı değiştiriyor?
Bu açılıştaki anakartın logosunu mu değiştiriyor yoksa Windows işaretinin geldiği aşağıda bir şeylerin döndüğü kısmı mı değiştiriyor?
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 31 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: Bu açılıştaki anakartın logosunu mu değiştiriyor yoksa Windows işaretinin geldiği aşağıda bir şeylerin döndüğü kısmı mı değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... +1. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
Silinen üye dedi: Bu açılıştaki anakartın logosunu mu değiştiriyor yoksa Windows işaretinin geldiği aşağıda bir şeylerin döndüğü kısmı mı değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... +1. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
albuspwbd Megapat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 157 31 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: Bu açılıştaki anakartın logosunu mu değiştiriyor yoksa Windows işaretinin geldiği aşağıda bir şeylerin döndüğü kısmı mı değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... Açılırken gelen Windows 8 logosunu değiştiriyor.
Silinen üye dedi: Bu açılıştaki anakartın logosunu mu değiştiriyor yoksa Windows işaretinin geldiği aşağıda bir şeylerin döndüğü kısmı mı değiştiriyor? Genişletmek için tıkla... Açılırken gelen Windows 8 logosunu değiştiriyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ağustos 2014 #5 Dönen değil, onun yukarısında olan logoyu değiştirebiliyorsun.
E exefurkan Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #6 Ben ne yaptırsam olmuyor Windows 8.1 64 bit. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2015
D Doğukan121 Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #7 Windows 10 için geçerli mi ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Şubat 2016 #8 Doğukan121 dedi: Windows 10 için geçerli mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır geçerli değil. Link hatalı galiba buradan ulaşabilir ulaşamayan: 8oot Logo Changer Son düzenleme: 6 Ağustos 2023
Doğukan121 dedi: Windows 10 için geçerli mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır geçerli değil. Link hatalı galiba buradan ulaşabilir ulaşamayan: 8oot Logo Changer
Manyako Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #9 UEFI gerekiyor mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ağustos 2023 #10 Manyako dedi: UEFI gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... UEFİ desteklemiyor. UEFİ olmayan sistemlerde denenebilir.
Manyako dedi: UEFI gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... UEFİ desteklemiyor. UEFİ olmayan sistemlerde denenebilir.