Windows 8 80072EFE hatası

For Yagiz

Femtopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, direkt sorunumu yazıyorum;

Öncelikle dün Avast driver Update programı ile bilgisayarımın driver'larını güncelledim. Fakat o kasıyordu ki laptop 15 dakikada açıldı.
Direk sıfırlamaya çalıştım fakat hata verdi. Bende Lenovo'nun onerecovery programı ile sıfırladım. Şuana kadar sorun yok. Laptop açıldı Windows 8 yüklü bir şekilde. Her şeyi yükledim ama güncelleme yapmayı unutmuştum. Windows Update'i açtığımda bir hata ile karşılaştım.
Hata kodu 80072EFE. Sorunu hala çözemedim. Sıfırlamaya çalışsam sürücü kilitli diyor, düzeltmeye çalışsam hata almaya devam ediyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Tekrar yazıyorum Windows 8.1 değil Windows 8 kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı