Windows 8 açılış hızı 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde açılması 10 saniye gibi bir şey alıyor. Ama kendine gelmesi uzun sürüyor.

Buyur! anlamadım Windows 7 Windows 8'den çabuk toparlıyor öyle mi?
Evet. Marifet logoyu hızlı geçmek değildir. Marifet açıldığı anda kendisini toparlamaktır. Avast'ı silip son güncellemeleri yaptığımdan beri toparlama hızı inanılmaz arttı. BIOS'u hızlı geçse ne kadar hızlı açıldığına dair bir konu açardım. BIOS güncellemelerine baktımda onlar boş gibi. Yok işte iki işlemci daha uyumlu. 1 TB HDD takabilme falan.
Sende hızlı toparlıyor diye herkeste hızlı toparlayamaz. Genelleme yapma..

Yeğenim 8 7'den daha hızlı toplar genelleme yapmıyorum.
Recep Abi iyi bilir.

Yeğenim 8 7'den daha hızlı toplar genelleme yapmıyorum.
Recep Abi iyi bilir.

Yalan mı söylüyorum ? Avatarından belli taraflı olduğun.

Ha bu arada Windows 7 kullanıldıkça toparlama hızı biraz daha toparlıyor.

Windows 8 kullanıldıkça toparlama hızı ağırlaşıyor.

Yalan mı söylüyorum ? Avatarından belli taraflı olduğun.

Ha bu arada Windows 7 kullanıldıkça toparlama hızı biraz daha toparlıyor.

Windows 8 kullanıldıkça toparlama hızı ağırlaşıyor.
Ben taraf tutmam hangisi işime gelirse onu kullanırım. Birde Windows 8.1 toparlama hızı diye video hazırlatma bana anladın mı? Ben hem 7 hem'de 8 kullanmış adamım ikisini'de gördüm. Windows 7 kullandığım zaman google chrome'a tıklıyorum ve bir tren kazası gibi aksine Windows 8.1 veya 8 bilgisayar açılır açılmaz hemen geliyor. Ben kimseye zorla Windows 8 yada 8.1 kullan demiyorum. Yorumların için teşekkür ederim ama biraz yanlış anlamışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelleme yapma demiştim Bende bir hdd bulursam W8 kurarım hatta savaş çıksın diye Linux tabanlı bir İS kurarım toparlama hızı diye karşılaştırma videosu çekerim Sende iyi çalışıyor diye herkeste iyi çalışacak diye bir kanun yok.

Bu açılış hızı sevdası neymiş be . Bir de biz deneyelim bakalım nasıl birşeymiş .

Konunun kilitlenme zamanı gelmiş. Olay Windows 7 vs. 8.1'e dönmüş. 7 daha hızlı diyen bir arkadaş vardı sanırım okumadım gerçi. 8 birçok güncel ve eski işletim sisteminde 7'ye göre daha hızlı açılır ve açıldığında sistem kendisini daha erken toparlar. 8.1'e çamur atmaktan vazgeçin. Genel olarak tüm her şeyde durum böyledir. Güncel bir teknolojik ürün %99 daha stabil ve iyi olur. 8.1 de onlardan birisi. Oyunlarda da durum genel itibariyle böyledir.

Vazgeçin arkadaşım artık şunlardan. FIFA 14'te her maçta bug görüyorum, en iyisi PES demekten de vazgeçin. Ben 50 maç oynadım birkaç defa denk gelmişimdir.

Neyse yazacak çok şey var da neyse. İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…