mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2013 #1 Beyler SSD'li sistemime Windows 8 kurdum sizce açılış hızı nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Beyler SSD'li sistemime Windows 8 kurdum sizce açılış hızı nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2013 #2 10 saniye gayet iyi.
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 19 Şubat 2013 #3 Sistem hızlı açılıyor evet. Ama nedense ASUS anakartlarda hep boot ekranı çok gecikiyor.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2013 #4 Evet. Ben videolara bakıyorum millette Boot ekranı bile çıkmıyor.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2013 #5 Ben Boot ekranını 4-5 aydır görmedim bile
ÖmerBayraktar Hectopat Katılım 13 Aralık 2012 Mesajlar 839 Yer İstanbul 19 Şubat 2013 #6 mevsres dedi: Evet. Ben videolara bakıyorum millette Boot ekranı bile çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun için BIOS da ayarı var. Mesela MSI'da Fast Boot, Win8 Fast Boot, enabled, system start logo disabled yaptınmı hiç gözükmeden Windows8 açılıyor.
mevsres dedi: Evet. Ben videolara bakıyorum millette Boot ekranı bile çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun için BIOS da ayarı var. Mesela MSI'da Fast Boot, Win8 Fast Boot, enabled, system start logo disabled yaptınmı hiç gözükmeden Windows8 açılıyor.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2013 #7 Beyler hepinizden kısa bir video bekliyorum. Herkes bence böyle bir video çeksin ve YouTube'a koysun bakalım kimin sistemi nasıl açılıyor.
Beyler hepinizden kısa bir video bekliyorum. Herkes bence böyle bir video çeksin ve YouTube'a koysun bakalım kimin sistemi nasıl açılıyor.