Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 8 Nisan 2013 #1 Windows 8'i her açtığımda Resume From Hibernation yazıyor. Ancak ben açılışta biosu görmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Windows 8'i her açtığımda Resume From Hibernation yazıyor. Ancak ben açılışta biosu görmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
Ali Konuk Kilopat Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 245 Yer İstanbul 8 Nisan 2013 #2 Kapatırken o modda kapatmaman gerekiyor. Seninki hazırda beklet tarzı bir durum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Nisan 2013 #3 Neden BIOS'u görmek istediğinizi açıklar mısınız?
Mehmet Akif Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 179 9 Nisan 2013 #4 Burak Alkan dedi: Neden BIOS'u görmek istediğinizi açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çünkü bilgisayarımın normal bir şekilde açıldığından emin olmak istiyorum.
Burak Alkan dedi: Neden BIOS'u görmek istediğinizi açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çünkü bilgisayarımın normal bir şekilde açıldığından emin olmak istiyorum.