TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #1 Yeni çıkan Windows 8'li bilgisayarlarda bilgisayarın markasına göre boot menü resmi yapıyorlar. Bu nasıl oluyor arkadaşlar?
Yeni çıkan Windows 8'li bilgisayarlarda bilgisayarın markasına göre boot menü resmi yapıyorlar. Bu nasıl oluyor arkadaşlar?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Temmuz 2014 #2 Windows'a hiçbir şey yapılmıyor. UEFI sistemlerde anakart logosu kullanılıyor.
TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #3 Yani nasıl yapılıyor? Ben şimdi kendi bilgisayarıma onu nasıl yapabilirim?
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 25 Temmuz 2014 #4 Benim açtığım bir konuda Windows 7 boot ekranın değiştirilmesi yer almaktadır. İsterseniz bakabilirsiniz. Win7 boot ekranını değiştirmek | Technopat Sosyal
Benim açtığım bir konuda Windows 7 boot ekranın değiştirilmesi yer almaktadır. İsterseniz bakabilirsiniz. Win7 boot ekranını değiştirmek | Technopat Sosyal
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Temmuz 2014 #5 Cihat ŞİMŞEK dedi: Yani nasıl yapılıyor? Ben şimdi kendi bilgisayarıma onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartınız UEFI BIOS destekliyorsa ve bununla uyumlu ise yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cihat ŞİMŞEK dedi: Yani nasıl yapılıyor? Ben şimdi kendi bilgisayarıma onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartınız UEFI BIOS destekliyorsa ve bununla uyumlu ise yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #6 Elgün dedi: Benim açtığım bir konuda Windows 7 boot ekranın değiştirilmesi yer almaktadır. İsterseniz bakabilirsiniz. Win7 boot ekranını değiştirmek | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bunu yapabiliyorum ama Windows 8 için farklı programlar var. Yani sadece logo değiştirebiliyorum ama başlangıçtaki sadece bilgisayar logosunu götüremiyorum. Mikail Fidan dedi: Anakartınız UEFI BIOS destekliyorsa ve bununla uyumlu ise yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarımın bunu destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?
Elgün dedi: Benim açtığım bir konuda Windows 7 boot ekranın değiştirilmesi yer almaktadır. İsterseniz bakabilirsiniz. Win7 boot ekranını değiştirmek | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bunu yapabiliyorum ama Windows 8 için farklı programlar var. Yani sadece logo değiştirebiliyorum ama başlangıçtaki sadece bilgisayar logosunu götüremiyorum. Mikail Fidan dedi: Anakartınız UEFI BIOS destekliyorsa ve bununla uyumlu ise yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarımın bunu destekleyip desteklemediğini nasıl anlarım?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Temmuz 2014 #7 Anakart markası ve modelini söylemeniz yeterli. Ya da BIOS'a girin, orada UEFI BIOS yazacaktır.
TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #8 BIOS: Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2014
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Temmuz 2014 #9 Anakartınızda yüksek ihtimal UEFI desteği yok. BIOS'a girip Boot Menu kısmına bakar mısınız? UEFI ile ilgili bir şey var mı?
Anakartınızda yüksek ihtimal UEFI desteği yok. BIOS'a girip Boot Menu kısmına bakar mısınız? UEFI ile ilgili bir şey var mı?
TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #10 Baktım yazmıyor.