Windows 8 Bedavaya Alınır mı?

Kaiwaos

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba, bugün arkadaşlarla konuşuyorduk, bana dediler Windows aranarak Windows 8 bedavaya alınıyormuş doğru mu? Bir de bende orijinal Windows 7 Pro keyi var, bunu Windows 8.1 için uyumlu yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 yerine neden Windows 8 tercih edilir ki, Zaten elindeki orijinal lisans ile Windows 10'a yükseltebilirsin açıkçası.

Korsan olarak indirebilirsin tabii ki fakat tavsiye etmiyorum. İnternet kafelerin bazıları lisanslı CD satıyor veya kendileri yapıyor, istersen oradan halledebilirsin.

Win 7 Pro Key'i, Win 8 Pro ile uyumludur. Bence Windows 10 kurup onda aktif edin keyi. Ben de Windows 10 kullanıyorum ve Win 7 Pro Key'i ile aktif ettim :)

@Kunget Konu hakkında bilgin yok ise yorum yazayım diye yazmayın yazılarınızı. Yanlış bilgilendirme olmasın. Windows 10 ücretsiz değil. Ücretsiz olarak korsan şekilde kullanabilirsin, buda tavsiye edilen bir durum değildir.

Win 7 Pro Key'i, Win 8 Pro ile uyumludur. Bence Windows 10 kurup onda aktif edin keyi. Ben de Windows 10 kullanıyorum ve Win 7 Pro Key'i ile aktif ettim :)
Windows 10 performans düşürür diye indirmek istemiyorum.
Windows 10 yerine neden Windows 8 tercih edilir ki, Zaten elindeki orijinal lisans ile Windows 10'a yükseltebilirsin açıkçası.
Bilmiyordum her key oluyor mu Windows 10'a ve ben o keyi girdikten sonra Windows 7'ye geri döndüğümde o key kabul eder mi?
Genelde oyun oynadigim icin ve PC biraz özellik acısından kötü performanstan sıkıntı olur diye korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı