Windows 8 Bir Tuşa Basın Sorunu

Santiago

Hectopat
Ben Windows 8 kurmak için sitedeki talimatları izleyerek USB'me Windows 8'i yükledim daha sonra bilgisayarıma taktığım zaman bir tuşa basın ibaresi geliyor fakat bastığımda aynı yazı altında da çıkıyor her basışımda çoğalıyor. Boot menüsünden USB belleği seçtim reset attım yine sonuca varamadım lütfen yardım. İsterseniz resim atarım . (Yükseltme yapmayacağım, bilgisayar Windows'suz)

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleği doğru hazırladığınızdan emin olun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Video için çok teşekkür ederim , ben Windows 7 USB DVD programını kullanarak yazmıştım. Bu günlük yeter uğraştım. Yapmak için deli oldum. Yarın bu güzel videonuzu izleyerek deniyeceğim.. Fakat doğru yazdığımdan da emindim.

Çok teşekkür ederim yarın tekrardan konuşmak üzere görüşürüz. Bir de son olarak, BİOS ayarları falan vardı ordan bir şey yapmama gerek yok değil mi ? BİOS Sürümü 0601'di açıyorum bilgisayarı BOOT F8 yazıyor. Basıyorum taktığım USB'yi seçiyorum OK diyorum daha yukarıda belirttiğim yazı geliyor. Durum bu yani, okumuyor.

USB'mi FAT32 yapıyorum diğer konularda öyle yazılmış , daha sonra önerdiğiniz programla yüklüyorum ISO dosyasını işlem bittiğinde bir bakıyorum NTFS dosyasına geri dönmüş.. Halbuki programda seçerkende FAT32 yazıyor sorun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…