Çözüldü Windows 8 Bluetooth ve Wireless Açamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Win7 kullanıyorken Fn + F2 tuş kombinasyonuyla bluetooth ve wireless' ı kolayca açıp kapatıyordum ama artık Fn+F2 yapınca hiçbir şey olmuyor. Wireless ve bluetooth sürücülerini kurmadığım için olabilir mi acaba ? Eğer kurmadığım içinse nerden bulup indirebilirim ? Fareyi ekranın sağ üst köşesine getirip aşağı sürükleyince ayarlar çıkıyor ordan bilgisayar ayarlarını değiştire tıklıyorum ordan kablosuza geliyorum ama wireless açılmıyor. Daha doğrusu oraya tıklanmıyor. Nasıl halledebilirim ?

Driver'ları kurmadığından olabilir. Windows 8 şuanda driverların büyük bir bölümünü içinde barındırıyor. DriverMax gibi yazılımlarla güncellerseniz driver'ları sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum.

İyi Forumlar ^^

İyi de Windows 8 sürücüleri kendi bulmuyor muydu illa elle mi güncellemek gerek :D ?

- - - Güncellendi - - -

DriverMax' i indirim ama uyumluluk sorunundan dolayı çalışmadı.

- - - Güncellendi - - -

Driver Identifier ile sistemimi tarattım ama wireless ve bluetooth sürücülerini bulamadı.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Burada anlatılmış. Aygıt yöneticisinden Sarı soru işaretli bilinmeyen aygıtların özelliklerinden Hardware ID başlığı altında yazılanları buraya ekleyin. Oradan bakalım.

Ayrıca şunuda belirtmek isterim Win 8.1 , Win 8 e göre Driver bulma konusunda çok daha başarılı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı