Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Şubat 2013 #1 Windows 8 Boot logosu BIOS'tan alınıyor. Bunun için BIOS'ta şöyle bir tablo var: "BGRT: Boot Graphics Resource Table" Bu tabloyu düzenlemek biraz zor zira dijital olarak imzalamak gerek resmi. Konuyu araştırıyorum. Gelişmelerden haberdar edicem.
Windows 8 Boot logosu BIOS'tan alınıyor. Bunun için BIOS'ta şöyle bir tablo var: "BGRT: Boot Graphics Resource Table" Bu tabloyu düzenlemek biraz zor zira dijital olarak imzalamak gerek resmi. Konuyu araştırıyorum. Gelişmelerden haberdar edicem.
M Mert Çürükoğlu Hectopat Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 9 14 Temmuz 2013 #2 Ne araştırmaymış bir bitmedi. Bulun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2013
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Temmuz 2013 #3 Tekrar baktım, hiçbir gelişme yok zira UEFI içine gömülüyormuş.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Temmuz 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Tekrar baktım, hiçbir gelişme yok zira UEFI içine gömülüyormuş. Genişletmek için tıkla... Buna bir göz atın. Sanırım ispanyolca. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Recep Baltaş dedi: Tekrar baktım, hiçbir gelişme yok zira UEFI içine gömülüyormuş. Genişletmek için tıkla... Buna bir göz atın. Sanırım ispanyolca. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et