MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Haziran 2014 #11 Sanırım sabit disk ile alakalı bir durum. Partition 2 ile devam edebilirsin.
Hakan AK Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 542 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #12 MF dedi: Sanırım sabit disk ile alakalı bir durum. Partition 2 ile devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yarın bir yerlerden HDD bulup deneyeceğim. Çok sağolun.
MF dedi: Sanırım sabit disk ile alakalı bir durum. Partition 2 ile devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yarın bir yerlerden HDD bulup deneyeceğim. Çok sağolun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Haziran 2014 #13 Bana öyle geliyor ki sen D'yi silmişsin format atarken.
Hakan AK Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 542 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2014 #14 Recep Baltaş dedi: Bana öyle geliyor ki sen D'yi silmişsin format atarken. Genişletmek için tıkla... Keşke format atsaydım. Windows 8 setup u boot ettim sadece. Dil seçim ekranında çıktım geri... MF dedi: Sanırım sabit disk ile alakalı bir durum. Partition 2 ile devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Bana öyle geliyor ki sen D'yi silmişsin format atarken. Genişletmek için tıkla... Bugün deneyecektim ki partition da yerinde yok.... Gitti mi şimdi bütün disk.. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2014
Recep Baltaş dedi: Bana öyle geliyor ki sen D'yi silmişsin format atarken. Genişletmek için tıkla... Keşke format atsaydım. Windows 8 setup u boot ettim sadece. Dil seçim ekranında çıktım geri... MF dedi: Sanırım sabit disk ile alakalı bir durum. Partition 2 ile devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Bana öyle geliyor ki sen D'yi silmişsin format atarken. Genişletmek için tıkla... Bugün deneyecektim ki partition da yerinde yok.... Gitti mi şimdi bütün disk..