A Anıl Sezer Ziyaretçi 2 Nisan 2013 #1 Windows 8'in deneme sürümünü indirsek. Birkaç gün sonra kod ister mi? Kod isteyince kod girsek falan? Yoksa direkt eski haline mi döner? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2013
Windows 8'in deneme sürümünü indirsek. Birkaç gün sonra kod ister mi? Kod isteyince kod girsek falan? Yoksa direkt eski haline mi döner?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Nisan 2013 #2 Forumdan indirsek, aktive etsek, güle güle kullansak falan?
A Anıl Sezer Ziyaretçi 2 Nisan 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Forumdan indirsek, aktive etsek, güle güle kullansak falan? Genişletmek için tıkla... İnse kullanıcaz da işte Recep abi işte.. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Recep Baltaş dedi: Forumdan indirsek, aktive etsek, güle güle kullansak falan? Genişletmek için tıkla... İnse kullanıcaz da işte Recep abi işte..
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 4 Nisan 2013 #4 Recep abi Windows 8'i ürün anahtarı olmadan kuramıyorsunuz demiştiniz siz ama ben ürün anahtarını girmeden kuruyorum yükleme bittikten sonra sadece aktive ediyorum.
Recep abi Windows 8'i ürün anahtarı olmadan kuramıyorsunuz demiştiniz siz ama ben ürün anahtarını girmeden kuruyorum yükleme bittikten sonra sadece aktive ediyorum.