cerberus123 Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 823 Çözümler 6 Yer Ankara/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar sorunum başlıkta, şöyle birşey çıkıyor: Edit: Neyse Windows 7 USB/DVD Tool ile yazıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Nisan 2014 #2 ISO dosyası desteklenen bir Windows sürümü barındırmıyor diyor. Doğru sürümü indirdiğinden emin ol. Tavsiye ettiğimiz sürüm: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
ISO dosyası desteklenen bir Windows sürümü barındırmıyor diyor. Doğru sürümü indirdiğinden emin ol. Tavsiye ettiğimiz sürüm: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
cerberus123 Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 823 Çözümler 6 Yer Ankara/Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #3 Recep Baltaş dedi: ISO dosyası desteklenen bir Windows sürümü barındırmıyor diyor. Doğru sürümü indirdiğinden emin ol. Tavsiye ettiğimiz sürüm: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ordan indirdim dün gece, az önce Windows 7 USB/DVD Tool ile yazarken de hata verdi, ama USB'nin içine baktığımda dosyalar gözüküyor. Edit: Neyse DVD'ye yazdırdım ondan atıcam formatı artık, USB bozukmudur nedir anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
Recep Baltaş dedi: ISO dosyası desteklenen bir Windows sürümü barındırmıyor diyor. Doğru sürümü indirdiğinden emin ol. Tavsiye ettiğimiz sürüm: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Hocam zaten ordan indirdim dün gece, az önce Windows 7 USB/DVD Tool ile yazarken de hata verdi, ama USB'nin içine baktığımda dosyalar gözüküyor. Edit: Neyse DVD'ye yazdırdım ondan atıcam formatı artık, USB bozukmudur nedir anlamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Nisan 2014 #4 32 Bit Windows'tan 64 Bit sürümü USB'ye yazmayı her program desteklemiyor.