K Kerim Ucar Ziyaretçi 8 Eylül 2013 #11 Kusura bakmayın arkadaşlar bilmiyorum işte acemiyim. Aygıt yöneticisinde CD/DVD diye bir şey yok. Gizli aygıtları göster yaptığım zaman sadece Daemon Tools programının sanal aygıtı çıkıyor. (DTsoft......) Böyle.
Kusura bakmayın arkadaşlar bilmiyorum işte acemiyim. Aygıt yöneticisinde CD/DVD diye bir şey yok. Gizli aygıtları göster yaptığım zaman sadece Daemon Tools programının sanal aygıtı çıkıyor. (DTsoft......) Böyle.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Eylül 2013 #12 Cezanız bittiğinde Aygıt yöneticisinden ve Disk yönetiminden Resimler istiyorum. Resim veremeyecek kadar acemi iseniz Eski sisteminize dönün.
Cezanız bittiğinde Aygıt yöneticisinden ve Disk yönetiminden Resimler istiyorum. Resim veremeyecek kadar acemi iseniz Eski sisteminize dönün.
K Kerim Ucar Ziyaretçi 9 Eylül 2013 #13 Sorunu çözdüm arkadaşlar. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırıp: Kod:Panoya kopyala reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 yazdıktan sonra restart yaptım. Sorun düzeldi. Denemek için 10 kere restart attım. Sorun yok. Teşekkürler.
Sorunu çözdüm arkadaşlar. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırıp: Kod:Panoya kopyala reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 yazdıktan sonra restart yaptım. Sorun düzeldi. Denemek için 10 kere restart attım. Sorun yok. Teşekkürler.